Eilen oli taas maanantai.  Niin vaikea maanantai. Tai ei kai se nyt niin vaikea ollut mutta kiireinen. Jotenkin tuntui että aika loppuu kesken vaikka mummo tuli avuksi keskimmäisen kerhokuskiksi (kiitos taas) ja mieskin ehti hakea vanhimman eskarista ennen kokoustaan... silti päivästä jäi mieleen vaan älytön kiire. No jospa tämä päivä ei olisi niin kiireinen.

Tälle päivälle on ohjelmassa avointa kerhoa ja eipä sitten paljon muuta olekkaan. Illalla kaverin lapset tulevat reiluksi tunniksi hoitoon mutta ne nyt menee tuossa samalla, ovat kilttejä ja hyvä käytöksiä lapsia. Ja sitä paitsi kun tytöille on kavereita niin leikitkin yleensä sujuu sopuisammin.

Eilen katselin kalenteria ja olen jotenkin ehtinyt tälle viikolle varaamaan kalenterin täyteen ohjelmaa... no tuleepahan nopeammin viikonloppu kun  joka päivälle on jotain . Huomenna tulee aamulla keskimmäiselle kerhokaveri ja iltapäivällä vanhimman eskarikavereita. Torstaina tulee minun kaveri lapsineen (tyttöjen vanha kerhokaveri) leikkimään ja perjantaina vanhin on menossa kaverilleen suoraan eskarista ja sitten vielä uimaan... voipi olla että lauantaina minä istua könötän vain sohvalla enkä tee mitään tosin lauantaina pitäisi käydä hakemassa itselleni tuo possunuha piikki mutta lasken sen varaan että siellä ei kauheasti  jonoja olisi niin ei sitten menisi ihan koko päivää siellä.

Että sellaisia suunnitelmia tälle viikolle.

Minulle on nyt yhtäkkiä tullut kauhea kylpylä kaipuu. Normaalisti olemme marraskuussa aina käyneet kylpylässä ja vielä helmikuussakin, nyt meillä ei ole ollut aikaa /rahaa mennä marraskuussa ja helmikuuksikaan ei ole vielä mitään suunnitelmia... MIE HALUUN KYLPYLÄÄN!!! Olis vaan niin ihanaa päästä edes yhdeksi yöksi pois tästä kaikesta hässäkästä. Kääriytyä oman porukan kanssa niihin kylpylä pyyhkeisiin ja unohtaa hetkeksi siivoukset, pyykit, huolet ja murheet, vanhimman maha kivut ja keskimmäisen päänsäryt, vaavelin hampaat...  olla vaan ja lillua (ja syödä)....   NYt kun tytöt ui jo aika hyvin ja vaavelikin on jo olevinaan niin iso niin kylpyläreissu olisikin jo varmasti taas aika erilainen kuin viime kerroilla (vaaveli on olluyt selkeästi vauva kun viimeksi olimme)   mutta täytyy nyt katsoa... Kesällä ainakin ollaan menossa jos ei aiemmin päästä, tarkoituksena olisi juhannuksena ottaa uusiksi viime vuoden Turun Caribia ja muumimaa keikka.   Jaaps mutta nyt POKS unelmille ja aamupalan laittoon....