Tänään on taas arki... ja MAANANTAI. Jotenkin minä olin jo oppinut sietämään maanantain kiire aikataulun (eskarin,kerhon, satutanssin yms) mutta nyt vielä tuntuu että joululoma ja kiireettömyys on liian tuoreessa muistissa ja kiire on syvältä.. mutta eikähän tämä taas lähde käyntiin kun hieman potkii .

Tänään siis aamulla vietiin vanhin eskariin. Matka taittui mukavasti potkukelkoilla. Nyt on kyllä hyvä talvi kelkkailla, teitä ei ole pahemmin hiekoiteltu ja sulia kohtia teissä ei näy. Aikamoista kyytiähän noilla kelkoilla pääsee jos oikein tosissaan potkuttaa. Ja vaikka  tuo kelkkailu ei ehkä sitä vatsamakaraa pahemmin pienennä niin jotain se ainakin tekee takareisille... on meinaan parin potkuttelu kerran jälkeen paikat aika kipiät .

Kohta pitäisi lähteä viemään keskimmäinen kerhoon ja sitten hakea vanhin eskarista. Tosin taidan häikäilemättä käyttää miehen vapaa päivää hyödyksi ja todeta että " menkööt hän..." ei tarvitse minun sitten rustata vaavelille vaatteita niskaan autoilu reissua varten . Kerhon jälkeen ehtii sitten nippa  nappa syödä ruuan ja taas on lennettävä kohti tyttöjen satutanssia. Tanssi onkin ollut pitkällä joulutauolla (viimeksi tunti taisi olla joulukuun alussa) ja tytöt odottaa innoissaan tanssitreenejä. Onneksi tuo tanssitunti on ihan tuossa kävelymatkan päässä joten ei tarvitse kauheasti sumplia vaikka miehen sählyn pelaaminen sattuu samaan aikaan.

 

Minulla on nyt kauhea lukuvimma. Olen tässä parina päivänä oikein ahminut kirjoja.  Kirjat nyt on ollut semmoista "hyödytöntä hömpää" mutta aivan ihana lukea. Olen semmoinen kausilukija eli välillä en vaan saa luetuksi mitään mutta nyt on sitten viikossa mennyt monta kirjaa. Nytkin alkaa kirja (Tuija Lehtisen Nappikaupan naiset) lähestyä loppuaan ja kotona ei ole odottamassa mitään uutta kirjaa, Nora Robbetsin kirjoja kahlasin tuossa kolme kappaletta juuri äsken ja nyt   pitäisi keksi joku hyvä kirja minkä sitten seuraavaksi ottaisi lukuun... vihjeitä hyvistä kirjoista otetaan mieluusti vastaan...