Tänään on ollut jokseenkin turha päivä. Tai ihan kiva mutta jotenkin vain ei olla saatu mitää aikaiseksi.

Aamulla vietiin tytöt muutamaksi tunniksi mummolle ja suuntasimme kaupoilla, suunnitelmissa oli löytää Vaarin naisystävälle 50 vuotis lahja, käydä rautakaupoissa kyselemässä monia asioita sekä poiketa lasivuorimaalla kysymässä ikkunan hintaa. Niin ja tarkoituksena oli vielä jutella Kotkan kaupungin rakennusluvista vastaavan hemmon kanssa. No mitäs sitten saatiin aikaan.....???? No saatiin me selville se pirun ikkunan hinta (siis noin suunnilleen). Lapset oli hoidossa aamusta kolmeen asti ja me saatiin selville yksi vaivaisen ikkuan hinta  .  No tosin puolustukseksi voidaan todeta että mies vietti tästä ajasta lääkärrissä (selkä sökönä) tunnin verran.  Tuon tunnin minä haahuilin pitkin Pasaatia keksimättä kuitenkaan mitään LOISTAVAA LAHJA IDEAA.

Lapsilla oli ollut mummon kanssa kivaa, isot olivat leikkineet brazeillä ja pelanneet haamupeliä ja mummo oli taikonut tyttöjen hiuksiin kauniit letit (itse en osaa tehdä muuta kuin ihan tavis letin). Vaavelikin sanoi meille vain heippa kun läksimme. Kun tultiin hakemaan niin pikkuisen vaavelin piti näyttää mieltään kun hänet oli sinne jätetty mutta itse hoitoaika oli mennyt hyvin.

Kun haettiin lapset mummolta niin sen jälkeen pyyhkäisimme uimahalliin. Siellä sitten kelluttiin vajaa kaksi tuntia ja tultiin kotiin.... Nyt vaan sitten möllötetään.   Eihän se mitään haittaa.. ehtiihän nuo hommat huomenna (tai joskus muulloinkin) mutta jotenkin vaan on TURHA olo kun oikeestaan mitään mitä tänään piti hoitaa ei sitten tullut hoidettua....