Olipa virkistävä uinti keikka. Lihakset huutaa vieläkin armoa ja tuossa kahden maissa ajattelin että lysähdän sohvalle enkä ikuna enää nouse ylös... onneksi kuitenkin sain itsestäni hieman energiaa irti ja läksimme uimaan. Oli kyllä niin virkistävää ja vedessä lilluessa kipeät lihakset eivät vaivanneet ihan niin paljon... tosin heti vedestä noustessani ajattelin että en varmasti pääse kävelemään suihkuille asti.. mutta pääsin kuitenkin ja päästiin vielä kotiinkin . Uimassa minä keskityin lähinnä hyppimään isojen tyttöjen kanssa niin ponnahduslaudalta kuin altaan päästäkin. Mies lillui vaavelin kanssa pitkin isoa allasta. Kovasti vaaveli "vesijuoksee" eli kun sillä on kellukkeet niin sätkiin niin kovasti että pääsee aika vaivattomasti etenemään minne ikinä hän haluaakin.

Kun tultiin uimasta niin isot tytöt jäivät hetkiseksi naapurin tytön kanssa pihalle leikkimään ja minä, mies ja vaaveli tultiin sisälle ruuan laitto hommiin. Ruokana oli Pannulla paistettua lohta ja keitettyjä perunoita. Ruoka oli hyvää mutta sitä EI OLLUT RIITTÄVÄSTI!!! Reilu kilon kala ei vaan riitä meidän porukalle. Keskimmäisellä tuli oikein itku kun ruoka (kala) loppui kesken. Lisäksi löydettiin onneksi jääkaapista lenkkimakkara joka nopsaan lämmitettiin lisä ruuaksi nälkäkurjjille . Mietin vain että minkäköhän kokoinen kala meille oikein riittäisi tai olisi semmoinen sopiva mikä riitttäisi hyvin mutta ei jäisi kuitenkaan yli. Tosin tuota ylijäämisen vaaraa meillä ei  kyllä ole kalan suhteen ollut kai ikinä.

Nyt sitten vaan olla möllötellään. Tytöt (siis myös vaaveli)  tanssii ja tekee esityksiä... minun osaksi jää taputtaa raivokkaasti aina esityksen päätyttyä . Hauskaa homma!!!