Niin se vuosi vaan vaihtui vaikka itse olin vällyjen välissä . Yhden siiderin uuvuttavana ajattelin hieman pötköttää sängyllä tuossa yhden toista maissa ja seuraava muistikuva onkin sitten klo 04:45 kun miehen herätyskello herätti hänet lähtemään töihin . Joko tässä on tulut vanhaksi tai sitten viinapää on TODELLA HEIKKO .

Ilta meni kuitenkin mahtavasti. Tuossa puoli kuuden maissa suuntasimme vaarille ja hänen ja Tontsun kanssa läksimme kävelemään vajaan kahden kilometrin matkan Karhuvuoreen jossa ammuttiin klo 19:00 lasten ilotulitus. Voi pojat että oli hieno tulitus! Isot tytöt löysivät vanhoja kerhokavereitaan ja hyppivät heidän kanssaan hangessa ja vaaveli pyöri siinä minun, miehen ja vaarin jaloissa. KUn tulitus alkoi niin vaaveli pyysi syliin mutta ei kuitenkaan pelännyt raketteja vaan katsoi silmäkovana ja loppu vaiheessa alkoi kuulua jo kommenttiakin "Jännäkukkapommi". KUn tulitus loppui niin talsittiin takaisin Vaarille päin ja matkalla ammmuttiin miehen mukaan ottamia raketteja... Kyllä oli hienoja!

Vaarilta suuntasimme sitten kotiin ja jonkin aikaa vielä sinä pihalla ammuttiin raketteja. Minä ja vaaveli lähdettiin sisään tuossa kahdeksan aikaa laittamaan herkkuruokia tarjolle. Kun mies ja isot tytöt olivat saaneet suurimman osan raketeista ammuttua niin sitten herkuteltiin. Tarjolla oli ranskalaisia, nakkeja, perunasalaattia, punajuurisalaattia, sipsiä, karkkia, juustoja, patonkia yms muuta uuden vuoden juhlintaan liittyviä herkkua. Herkkuja syötiin sitten hartaudella, isot tytötkin muistivat pöytätavat ja jotain pyytäessään sanoivat hienosti saisinko ja kiitos yms... Isoille tytöille oli ostettu juhlan kunniaksi alkoholitonta siideriä ja sitä he siinä nätisti siemailivat (tosin keskimmäinen vaihtoi aika nopeasti limsaan). Tuossa puoli kymmeneltä alkoi vanhin kikattaa aivan hysteerisenä ja minun oli jo pakko tarkistaa että olihan se siideri varmaan alkoholitonta , olihan se ja kikatus johtui varmaan väsymyksestä.  Siinä samalla puoli  kymmenen maissa tyttöjen kaveri vielä soitti että tuleeko tytöt vielä ulos ja menihän ne, tosin eivät sitten jaksaneet kuin sen ajan kun mies ampui vielä viimeiset raketit.  Sitten vaan sisään ja nopeasti valettiin tinat ja tytöt sänkyihin... olivat väsyneitä reppania koska nukahtivat saman tien ja aamulla heräsivät vasta puoli yhdeksän jälkeen. Eli vaikka keskimmäinen Vaarille kertoikin että : "He eivät saa valvoa niin pitkään kuin haluavat vaan niin pitkään kuin äidistä se on järkevää..." niin kyllähän nuo itse jo tuossa kymmeneltä sanoivat että haluavat nukkumaan.. eli tällä kertaa he saivat nyt sitten valvoa niin pitkään kuin halusivat .

Aamulla kun kysyi tytöiltä että mikä oli hauskinta rakettipäivässä niin molemmat sanoivat että "Syöminen ja se että kaikilla oli kivaa..."    Niinhän se on meillä kaikilla oli todella kivaa!