Niinpä... se on sitten maanantai. Onneksi miehellä sattuu olemaan vapaa päivä niin on ollut hieman helpompi tämä kiire päivä kun on saatu jaettu viemisiä ja hakemisia ja ei ole tarvinnut vaavelia raahata joka paikkaan mukaan..

Aamulla vietiin porukalla vanhin eskariin ja sen jälkeen jäätiin joksikin aikaa ulkoilemaan ja lumitöihin.. Lumitöitä kyllä riittikin ja jäi vielä "hieman" huomisellekin. Ruuan jälkeen pappa tuli käymään ja lähti miehen kanssa viemään keskimmäisen kerhoon ja hakemaan vanhimman eskarista. Tarkoituksena oli että koko porukka olisi mennyt vielä Starkkiin mutta vanhin halusi jo kotiin... Sitten hän hoki taas pari tuntia että "millon Tuuli tulee, niin kauan , milloin tuuli tulee? " HUOH!!! Onneksi tyttö innostui pelaamaan joulupukilta saamaa tietokone peliä edes hetken niin meni aika nopeammin.

Puoli neljältä haettiin keskimmäinen kerhosta ja sitten nopeasti murua rinnan alle ja lapset tanssitunti kuntoon. Mies vie tytöt samalla kun lähtee itse pelaamaan sählyä. Minä ja vaaveli lähdetään kohta tuonne tuuleen ja tuiskuun hakemaan tyttöjä kotiin. Kun päästään kotiin se onkin taas ilta pitkällä ja lapset suihkua vaille petiin valmiita.

Jos jotain hyvää haluaa maanantaista hakea niin ainakaan aika ei tule pitkäksi...

Huomenna onkin sitten uudet kujeet.. tai no , vanhat.. mennään uimaan ja tällä kertaa luultavasti Inkeroisten halliin.

Nyt vaatteet niskaan ja lumeen pohruamaan...