Tänään oli taas avoin kerho. Tällä kertaa porukkaa olikin aika paljon ja välillä tuntui että vaavelia sai etsiä vähän väliä joukon seasta. Kerhossa oli tänään esitteillä me&i vaatteita. Olin itselleni vannonut että MITÄÄN EN TILAA mutta tulihan sieltä pikkuisen sitten kuitenkin tilattua. Itselleni pari hommeli ja tytöille sukkia .  Omilta kutsuilta maaliskuussa sitten jos tilaisi tytöille jotain kesävaatteita...

 

Vanhin oli aamun taas eskarissa ja kiva päivä oli kuulemma ollut. Eskarin jälkeen tyttö heitti repun nurkkaan ja meni nopeasti kellariin katsomaan onko keskimmäinen saanut petsari leikit jo järjestettyä... nyt nopeasti leikkimään että ehditään, kuului tyttö sanovan siskolleen.  Ja tänään noilla on kyllä aikaa leikkiä. Iltapäiväksi ei ole oikeastaan mitään ohjelmaa. Iltasella tulee kaverin lapset vähäksi aikaa hoitoon  ja lupasin heille että paistan pullaa... eli pullan paistoa ja petshop leikkejä tänään siis. 

 

Nyt vaaveli on unten mailla, mies iltahukissa töissä ja isot siis kellarissa petshoppiensa kanssa. Itse istun ja ihmettelen että alkaisiko lukemaan hömppäpömppää, selaisiko lehteä, ottaisiko päikkärit vai notkuisiko koneella..... ei ole helppoa tämä kotiäidin elämä tänään...kauheita valinta tilanteita!