Tänään on ollut hyvä päivä. Kukaan ei ole suuremmin kiukutellut (mitä nyt pientä kapinaa siitä että kuka saa minkäkinlaisen viilin).

Vanhimmalla oli ollut kiva eskaripäivä ja keskimmäinen oli nauttinut kerhopäivästä mummon kanssa. Vaavelilla ja minulla oli kivaa muskarissa. Ja mies oli saanut muskarin ajan nauttia  pienen pienen vauvan hoidosta (hän hoiti kaverin pikku miestä sillä aikaa kun kaveri oli vanhemman poikansa kanssa muskarissa). Aamu meni siis mielekkäästi jokainen omissa puuhissaan. 

Iltapäivällä kun  vaaveli heräsi läksimme taas uimaan... laatu aikaa koko perheen kesken. Taas mentiin yliajalle (oltiin hallissa pari tuntia)  mutta vieläkään kukaan ei asiasta huomauttanut. Jotenkin tuolla aika vaan hurahtaa niin nopeasti pomppiessa ja läträtessä. Vaavelia pidettiiin tänään lastenaltaassa ilman kellukkeita ja hyvinhän se sujui.  Kun hänelle sanoi että sukella, niin vaaveli laittoi naaman veteen, puhalsi kuplia ja juoksi , hassun näköistä puuhaa !!!

 

Nyt tytöt katsovat vielä hetken telkkaria ja sitten unten maille. Huomenna onkin sitten uusi päivä ja paljon ohjelmaa, mies lähtee aamuvuoroon töihin ja minunn pitäisi saada  vanhin eskariin, keskimmäinen ja vaaveli hoitopäivään,  hoitopäivän aikana ajattelin  leivoskella hieman tarjottavia sunnuntaisia keskimmäisen nimpparijuhlia varten (täytekakku pohjan ajattelin leipoa jo pakkaseen ja jotain pipareita jos väkertäisi). Iltapäivällä olisi tarkoitus mennä käymään (tyttöjen riemuksi) Hop Lopissa Kouvolassa ja sieltä kun kotiudumme niin eiköhän se ole taas jo nukkumaan meno aika ja sitten alkaa VIIKONLOPPU ja sen jälkeen HIIHTOLOMA, JIppii!!! Enään yksi kiire aamu ja sitten monta monta hidasta aamua!!!