Kotiäidin vapaa viikonloppu...

Viikonloppu alkoi jo tänään sillai pikkuisesti kun lapset menivät aamusella mummolle pariksi tunniksi hoitoon. Äiti lepuutti hermojaan kosmetologilla ja kaupoissa pyörimällä (tosin pään lepuutukseksi tuskin voi sanoa sitä kun jonotin täpötäydessä remontin kourissa olevassa Prismassa... siellä oli muutama muukin) Eräästä vaatekaupasta  löytyi ihan uusi BILE paita... oli pakko ostaa huomista (siitä lisää kohta) vaatetta sillä siitä kun tämä äiti on ollut viimeksi bilettämässsä on niin kauan että bilevaatteet kasvaa jo luultavasti sammalta .

Ehkä pieniä iloja mutta voi kuinka ihana aamu minulla olikaan. Aamu jatkui hyvänä kun menin miehen kanssa hakemaan tytöt mummolasta niin siellä oli kolme reipasta ja hyvän tuulista tyttöä. Kaikilta oli mennyt hoitopäivä hyvin vastaanotto oli mukava.

Mummon luota sitten lähdettiin kohti Anjalankoskea (en vaan osaa sanoa paikaa KOuvolaksi vaikka istähän se nykyään on) ja mummia ja pappaa. Kävimme heillä hieman kyläilemässä ja syömässä (kiitosta vaan ruuasta, hyvää oli ). Mummilta ja papalta suuntasimme kohti Inkeroisten uimahallia ja siellä vierähtikin hyvä tovi ... ja mikä parasta RAUHA MAASSA ja kaikki tytöt vieläkin hyväntuulisia . Nyt tytöt leikkii tuossa kolmistaan jotain ruuanlaitto leikkiä ja kohta iltapalat ja nukkumaan... loisto päivä!!!

 

Mutta mitä siihen huomiseen tulee niin....  TÄMÄ ÄITI AIKOO HANKKIA PÄÄNSÄRYN . Viime kerrasta bilettämässä on aivan hurjan paljon aikaa. Aloin jo tammikuun alkupuolella järjestelemään muutamille mieheni ja minun tutuille  illanistujaisia ja huomenna on sitten se päivä. Suunnitelmissa olisi hieman AIKUISTA SEURAA, pikku purtavaa, "hieman" juotavaa ja armotonta biletystä... Meillä ollaan ensin ja sitten on tarkoitus jatkaa kaupungin iloihin.   Mummo on luvannut ottaa tytöt yökylään ja he lähtevät mummolle heti aamusta. Mummon kanssa on sovittu että hän tuo tytöt sitten sunnuntai iltapäivällä kotiin joten sunnuntaina saa nukkua , nukkua , nukkua ja olla möllöttää  ja vieläkin nukkua (ja ehkä hieman toipua lauantaista). 

Ihmiseksi joka ikävöi lapsiaan jo yksinäisen kauppareissun tai kirjastoreissun aikana ja ihmiseksi joka ei ehkä aivan ole sisästänyt "oman ajan " käsitettä  koen ehkä hieman syyllisyyttä siitä että nautin niin paljon jo pelkästä ajatuksesta aikuis seurasta mutta uskon ja luotan siihen että lapsilla on hyvä olla mummon hoidossa. Ja sitä paitsi... olen monille ystävilleni sanonut että lapsilla on hyvä olla jos äiti voi hyvin ja äitikin tarvitsee joskus sitä "omaa aikaa"... ehkäpä se on sitten välillä hyvä ottaa omista sanoistaan opiksi.