Tänään on ollut mahtava päivä. Kunpa voisin tallettaa tämän päivän onnistumisen  hetket ja kaivaa niitä sitten kun seuraava uhmispuhmis tai raivari kohtaus iskee...

Aamulla kerhoiltiin tyttö trion kanssa. Tosin kuin eilinen kerhoilu, tänään meni loistavasti. Ihan jotain pikku juttuja piti sanoa mutta muuten leikit ja askartelut sujui sulassa sovussa. Kun kotiuduttiin kerhosta mies lähti kokoukseen ja mummo tuli hoitamaan vaavelia kun minä ja isot tytöt läksimme leffaan, Prinsessa ja sammakko tms... Oli ihan kiva, tytöt eivät olleet ennen ollut käynytkään leffateatterissa ja se oli uusi ja jännittävä kokemus heille. Muutama karkki ostettiin pussin pohjalle ja ei kun elokuvasta nauttimaan. Pari jännää kohtaa elokuvassa oli mutta tytöt eivät niitä pahemmin pelänneet. Oltiin sovittu että jos pelottaa niin sitten otetaan äitiä kädestä kiinni. Yhdessä kohtaa elokuvaa ajattelin että kohtaus on jännittävä ja otin keskimmäistä kädestä kiinni... tyttö katsoi minuun ihmetellen  ja kysyi "Äiti, pelottaako sua kun otit kädestä kiinni???"    

Leffan jälkeen ajeltiin kotiin vapauttamaan mummo vaaveli vahdista. Vaaveli oli ollut reipas  ja nukkunut hyvät päikkärit. 

Hetken siinä ihmeteltiin sisällä ja mietittiin että mitä keksitään. Koska kello oli jo aika paljon niin päätettiin jättää uiminen tältä kertaa väliin ja painua pihalle. Pihalla vierahtikin pari tuntia. Mies teki lumitöitä, isot tytöt hyppi lumikasoissa kahden naapuruston tytön kanssa ja minä ja vaaveli metsästettiin lumiauraa (potkuteltiin ympäri kylää katsomasta että miestä auran ääni kuuluu). Vaaaveli rakastaa  kaikenlaisia traktoreita, auroja ja isoja autoja, tyttö oli aivan onnesta soikeana kun näki aura auton .

 

Nyt minulla on täällä kotona kolme punaposkista tyttöä . Kohta iltasuihkut ja sitten nukkumaan.