Kotkan uimahalli reissu vaihtuikin Flamingon reissuun.

Aamulla vein vanhimman eskariin ja nuoremmat hoitopäivään.... Tunnetusti en osaa olla tekemättä mitään joten hetken siinä pyörin kaupoilla, kävin työpaikalla ja työkaverin luona kahvilla mutta silti kello ei ollu vielä niin paljon että lapsia olisi voinut mennä hakemaan. No hetken pyörin ihmeissäni että mitäs nyt mutta sitten päätin että menen kotiin koneelle notkumaan. Ennen kun pääsin koneelle päätin pakata uimapuvut uimareissua varten, tarkoituksenahan oli mennä Kotkan uimahalliin mutta jostakin päähäni pälkähti että "hitsi vie, olikohan se niin että Flamingoon jos menee arkisin ennen kolmea niin sisäänpääsy liput on puoleen hintaan..." Tarkistin asian netistä ja olihan se niin... ei kun äkkiä mies hereille ja lapsia hakemaan kerhosta ja eskarista ja eikun matkaan.  Autossa oli kolme nauravaista tyttöä... taisi olla iloinen yllätys . Vaavelikin hoki että "UIMAAN....UIMAAN..." ja nauroi muiden tyttöjen mukana vaikka ei varmastikkaan ymmärtänyt että Flamingoon olemme menossa. isot olivat aivan innoissaan, kerranhan olemme aiemmin tuolla käynyt ja se edellinen kerta oli aivan mahtava reissu.

 

Tämän kertainen reissu oli jos vaan mahdollista niin vielä hauskempi kun edellinen. Tytöt olivat kehittyneet uimareina huomattavan paljon ja se helpotti heidän kanssa siellä olemista paljon. Vaavelikin uskalsi ihan eritavalla laskea mäestä (familia mäestä) ja oli ihan innoissaan olimmepa missä altaassa tahansa. Rohkea 1 vuotias .   Isot tytöt yllättivät minut taas.  Viime reissulla vanhin hyppäsi kolmesta metristä ja olin jo siitä ihan äimänä. Keskimmäinen ei silloin uskaltanut hypätä noin korkealta MUTTA tällä kerrallapa uskalsi. Hienosti tyttö meni hyppytorniin ja niin vaan tuli hypäten alas vaikka äiti oli ihan varma että saa mennä rappusiin vastaan... Rohkea 5 vuotias .

Vanhin taas ei halunnut että pikku sisko on yhtä hyvä kuin hän ja hetken mietittyään minun PIKKUINEN 6 v hyppäsi  5 metrin korkeudelta... siinä joutui sitten äitikin pakottaa itsensä hyppäämään ja täytyy sanoa että kyllä muuten pelotti .  Rohkea 6 vuotiaskin minulla .

Hyppimisen lisäksi laskimme mäkeä ja uiskentelimme. Aikaahan tuolla on kolme tuntia jonka saa yhdellä maksulla olla ja aika tappiin asti aika käytettiin. Katsoin että aikaa jäi 7 minuuttia ylimääräiseksi...

 

Mutta aivan loistava päivä meillä siis on olllut. Nyt vielä hetkinen telkkaria ja siinä samalla täytyy rasvata tytöt ja sen jälkeen KAUNIITA UNIA!!!