Tänään aamulla läksin tyttöjen kanssa morjestamaan vaavelin kummia hotellille. Heti kun tytöt heräsivät niin hypättiin vaan vaatteisiin ja auto kohti hotellia ja hotelli aamiaista... ai että oli taas hyvää. Vaavelikin taisi syödä varmaan miljoona nakkia ja vanhinkin jopa SÖI AAMIAISTA vaikka kotona tuo "päivän tärkein ateria" ei oikein maistukkaan. Aivan loistavan aamiaisen jälkeen notkuttiin hotellilla vielä hyvä tovi. Tytöt rakastavat hotellin leikkipaikkaa ja kun tytöt leikkivät niin minä pääsin juoruamaan Emmin kanssa... vaikkakin pitihän Emmin siinä töitäkin välillä tehdä.

Kun läksimme hotellilta pois ja ajettiin Karhulan läpi niin tytöt huomasivat Hembölen eläimet. Auto parkkiin ja niitä ihmettelemään. Paikalla olikin paljon tuttuja ja eräs ystävä vinkkasi että sisällä on pääsiäsivaellus ja sen käytyään lapset saavat poniratsastus liput. ... Eihän siinä sitten auttanut muu kuin mennä pääsiäis vaellukselle. Vaellus oli ihan hauska.  Vaelluksen aikana lyhyesti kerrottiin pääsiäisen sanoma ja kuunneltiin lapsi kuoron esityksiä.  Tytöt jaksoivat kuunnella hienosti koko vaelluksen (kesti vajaa puoli tuntia). Vaaveli ja vanhin olivat ihan innoissaan vaelluksesta mutta keskimmäisemme joka yleensäkin on pohtija luonne sai vaelluksen sanomasta pienen ahdistus kohtauksen ja syöksyi kesken vaelluksen syliini itkemään. "Jeesuksen ruumis joka jaettiin leivän muodossa sekä Jeesuksen ristiinnaulitseminen" oli liikaa meidän prinsessalle. Aina ei ole helppoa kun lapsi ajattelee liikaa... Nyt ajattelin että itse en ota asiaa puheeksi vaan odotan että jos tyttö haluaa asiasta keskustella, huomaa meinaan että asia häntä pohdituttaa mutta hän ei halua ainakaan vielä siitä puhua.

Vaelluksen jälkeen (kun keskimmäinenkin oli saatu rauhoittumaan, tosin aika mietteliäs hän on vieläkin) menimme sitten poni ja aasi ratsastus jonoon. Vanhin ja keskimmäinen ratsastivat ensin jo monen kerran kokemuksella. Tyttöjen jälkeen vaavelikin halusi ponin selkään ja hienostihan se meni. Tyttö oli koko ratsastuksen ajan hyvin keskittyneen näköinen mutta heti kun ratsastus loppui tyttö totesi että "Kivaa... uudelleen!!!" Taitaa olla pakko kesällä etsiä kaikki heppa ja poni ratsastus tapahtumat niin pääsee tyttö ratsastamaan.

Tässä muutama kuva vaavelin ratsastuksesta: