Jo on kumma kun päivät täyttyy kaikenlaisesta pienestä puuhasta ja ei ehdi edes blogia päivittelemään.  

Eilen olisi ollut muskari päivä mutta se oli TAAS peruttu, voisin sanoa että hieman nyppii nuo ainaiset perumiset, muskarista kun on kuitenkin maksettu ihan kohtuullinen summa ja sitten tuntuu että se on aina peruttu.. no mutta minkäs teet. Koska muskaria ei ollut, ja mummokin oli jo ehti lähteä keskimmäisen kanssa kerhoon ennen kuin asian sain tietää niin meillä olikin sitten vaavelin kanssa ihan kaksin keskeitä laatuaikaa. Laatuaika vietettiin avoimessa kerhossa, siellä vaaveli oli hieman reppana koska tutut kaverit eivät olleet päässeet paikalle. Avoimesta tultiin kotiin syömään ja odottelemaan isoja tyttöjä kotiin. PÄivä meni siinä jotain nysvätessä ja iltasella tuli pari tuttua kyläilemään. Eli kyllä ne päivät saa näköjään kulumaan ilman ohjelmaakin.

Tänään vein aamulla vanhimman eskariin ja keskimmäisen ja vaavelin hoitopäivään. Olin etukäteen hieman pelännyt että miten vaaveli kerhoon jää, edellisestä kerrasta on pitkä aika (4 vkoa)ja muutenkin vaavelilla on jokin äiti kausi meneillään, kukaan muu kuin äiti ei kelpaisi oikein mihinkään. Huoleni oli kuitenkin turha. Vaavelin kanssa kävin käsi pesulla ja sen jälkeen tyttö vilkutti reippaasti heipat ja lähti isosiskonsa kanssa leikkimään, REIPAS TYTTÖ!!

Itse kävin äsken tappamassa aikaa citymarketissa, siellä oli mammutti markkinat mutta vaikka kuinka yritin löytää jotain kivaa ja halpaa niin eipä oikein onnistanut,. Isoille tytöille löysin parit sukkahousut ja itselleni repun, toisaalta, onhan siinäkin.

 Nyt aion löhötä sohvalla ja lukea hömppäpömppää tuonne puoli kahteentoista asti. Sitten onkin haettava pienemmät hoitopäivästä , käytävä ruokakaupassa ja haettava vanhin eskarista. Vaavelin päiväunien jälkeen lähdemme kaverin luo katsomaan "myyriä" (rottia mutta vaaveli on päättänyt että ne on myyriä) siellä aiommekin olla sitten iltaan asti... ja huomenna... tervetuloa viikonloppu ja kaksi kiireetöntä aamua!!!