Tänään onkin ollut mukava, kiireetön päivä. Aamulla mummo tuli meidän kanssa ulkoilemaan, heitin vanhimman autolla eskariin ja sitten me muut heitettiin pieni lenkki ja sen jälkeen ulkoiltiin. Pikkuisen vajaan pari tuntia tuli ulkona heiluttua, lumitöitä ja sauvakävelyä ympäri pihaa . Koska mummo jäi meille syömään ja oleilemaan vielä siihen asti kun vanhin piti hakea eskarista niin sainkin sittten haettua tytön autolla ja pääsin samalla reissulla piipahtamaan kaupassa hakemassa loput leipomus tarvikkeet perjantain vaatekutsuja varten, ja pääsin kaupaan siis IHAN yksin... olipa epätodellisen helppo kauppareissu kun ei tarvinut vahdata ketään eikä miettiä että miten kiertää karkkiosaston mahdollisimman luovasti... siis nyt kun yksin pääsi käymään niin suoraan siis sinne karkki hyllylle ja makiaisia ostamaan... niitä sitten salaa mässytin autossa kun odotin vanhinta eskarin pihalla. 

Vaavelin päiväunien jälkeen lähdettiin kaverin luo viemään lahja 2 vuotiaalle tyttöselle, varsinaiset synttärit kun silloin joku aika sitten jouduimme jättämään väliin vaavelin räkäisyyden vuoksi.  Meillä oili oikein mukava vierailu ja kaikki tytöt olivat kylässä ihan kiltisti eikä riitojakaan ollut. Nyt isot lekkii pihalla naapurin lasten kanssa ja vaaveli katsoo uteliasta viliä telkkarista... välillä kuuluu hihkuntaa "apina, apina" ,  minä teen ruokaa (niin kuin huomaatte...) ja kohta olisi sitten sapuskaa ja sen jälkeen vielä hieman ulkoilemaan ja sitten se päivä olisikin taas illassa.  

Huomenna ohjelmassa olisi eskaria, muskaria, kerhoa ja uimista... ja ehkäpä jopa hampurilaisia (täytynee vaan selvittää ensin on mc donalssin majoneesissa maitoa, tai kaipa sen hampurilaisen voisi vanhimmalle ottaa ilman majoneesiakin???)