Eilinen päivä oli oikein mukava. aamulla mentiin vesisateesta huolimatta ulkoilemaan ja lenkille. Isot tytöt leikkivät naapurin kanssa ja heille tun´tui olevan super hauskaa. Lounaan jälkeen läksimme uimaan... Tavallisen KOtkan hallin sijasta suuntasimme Porvooseen. Porvoossa on kyllä niin loistava uimahalli että kateeksi käy... Poreallas, vesiliukumäki, vastavirta, aaltokone, hyppyallas, lastenaltaita peräti kaksi... ja mitäköhän muuta vielä... Höyrysauna... Juuri eilen miehen kanssa puhuttiin että tuo halli jättää aika monen kylpylänkin taakseen. (esim Naantailin kylpylä josta monet tuntuu pitävän...on ihan nolla verrattuna tuohon halliin). Porvoossa siis uitiin ja läträttiin.. oikein harmitti kun aika tuli täyteena piti lähteä pois.

Uimisen jälkeen mentii syömään PIzza buffaan... vieläkin on oikein ähky olo, tuli syötyä ehkä hieman liikaakin. Ruokailun jälkeen suuntasimme auton kohti Askolaan ja ystävämme lapsen 1 v synttäreitä. ONNEA LENNI POIKA!!! Kyllä oli poika kasvanut ja talon ihanat koiruudet valoittivat sydämeni täysin... en ole ikinä  kuvitellut että karkeakarvaiset mäyräkoirat voi olla noin valloittavia.

Kelllo oli jo lähemmäs puoli kahdeksaa kun pääsimme kotiin. Ei muuta kuin iltapala ja nukkumaan. Alku yö menikinihan kivasti... 

MUTTA kahdelta alkoi semmoinen show että paremmasta väliä. Itse olen siis herännyt kahdelta eikä sen jälkeen enää ole tarvinnut nukkua. KAikki alkoi oikeastaan siitä kun keskimmäinen heräsi itkemään että pää on kipeä. Pää tuntuikin olevan tosi kipeä ja nyyhkytys jatkui ja jatkui. Annettiin tytölle lääke ja hän tuli pötköttelemään meidän sänkyyn. Epäonneksi vaavelilla oli joku herkkä uni vaihe menossa ja hän kun kuuli että joku on hereillä niin hänen oli PÄÄSTÄVÄ PISSALLE  (hyvähän se tiettty on, nyt on parina yönä ollut ihan kuivavaippa). No siinä sitten yritän samalla käyttää vaavelia pissalla ja lohduttaa keskimmäistä. Vaaveli kävi takaisin nukkumaan ihan kiltisti pissireissun jälkeen mutta keskimmäisen päänsärky ei ottanut laantuakseen, tässä vaiheessa tyttö jo välillä yökki ja mitetin että olisiko migreeniä. Puoli neljän maissa tyttö sanoi että haluaa takaisin omaan sänkyyn ja ajattelin että alka helpottaa... ja mitä vielä Vähän yli neljä (tässä välissä oli käyttänyt vaavelin toistamiseen pissillä)  Keskimmäinen huutaa "anteeksi...apua anteeksi..!" Menin katsomaan ja tyttö oli oksentanut sänkyynsä... Päänsärky loppui samantien kun oli osentanut eli  MIGREENIÄ; PRKL!!! Migreeni särky kävikin siis   jo aiemmin mielessäni koska tyttö oli niin kauhian kipeä ja osasi selkeästi näyttää mistä kohdasta särkee....  Ja minulla itsellänihän on ihan sama juttu... stten kun tulee oksennus niin kipu hellittää... ***olisihan nuo lapset saaneet vaivalta säästyä****

Onneksi särky tosiaan loppui ja nyt tyttö nukkuu... saakin nukkua niin pitkään kuin haluaa, vanhin on pakko kohta herätellä eskariin mutta nukkukoot "yökukkuja"vielä.

Nyt laittamaan silmät ristissä eskarilaiselle aamupalaa...