Napsahtihan se sieltä... antibioottikuuri vaavelillekkin. Ensin sairaanhoitaja teki aamulla  pikatestin ja streptokokkihan se siellä kurkussa piili. Saatiin aika lääkärille ja  puolen päivän aikaan kun sieltä sieltä ulos käveltiin oli  V-pen kuuri taskussa. Oikein kiva lääkäri oli, vaavelikin oli niin reipas lääkärille että voi sentään. Lääkäri kysyi että Saako kurkata korvaan? ja vaaveli sanoi vaan että "Joo-o"  ja käänsi päätään tehtorille päin... kyllä mulla vaan on sitten kiltti lapsi.  Suuhun kun kurkattiin niin suu aukeni ihan nätisti mutta A-ääntä ei kyllä saanut sanotuksi. Vasta kun poistuimme huoneesta tyttö sanoi "Hassu setä... AAAAAAA..." Ilmeisesti ihmetteli että miksi setä hoki hänelle että "AAAAAAA... sano AAAAAAA"    Samaan aikaan kun minä olin vaavelin kanssa lääkärissä oli miehellä hammaslääkäri aika. Onnkesi mummo taas kiiti hätiin niin ei tarvinnut ottaa koko tyttö trioa lääkäriin vaan pääsin ihan vaavelin kanssa kaksin (tai no kolmisin kun mies tuli samalla kyydillä sinne hampilääkärille).

Ulkona on aivan ihana ilma aivan ihana auringon paiste ja aurinko todella aivan LÄMMITTI... ihanaa kevät tulee!!!! . Kävin äsken mummon ja vanhimman kanssa lenkillä ja tuntui todella masentavalta palata sisälle.. mutta en kai minä voi tuonne pihallekkaan voi koko päiväksi jäädä kun sairastupa on täällä sisällä.  Mutta jotain hyvää sairastupaankin,  vanhin alkaa  olla jo kunnossa, kuume ei ole enään noussut ollenkaan ja ruokakin jo maistuu. Huomenna tyttö pääsee taas jo eskariin.  Keskimmäinen on semmoinen puolikuntoinen. Kuume ei ole aamun jälkeen enään noussut (aamulla oli vielä 38 astetta) , ruoka hänelle ei oikein maistu mutta muuten on suht pirteä.  Kovasti hänen kanssaan pitäisi pelata kaikenmaailman pelejä... pikku haamua, Aliasta, korttipelejä... Vaavelilla on vielä kuumetta mutta hän on pirteä ja hyväntuulinen, lämpimät ruuat ei oikein mene alas mutta kaipa sitä pari päivää kylmillä nakeilla elelee .

Nyt vaaveli on päiväunilla, isot pelaa isänsä kanssa korttipeliä. Kun vaaveli herää niin minä ja alan tyttöjen kanssa leipomaan (leipominen on takuu hauskaa sairastupa puuhaa), ajattelimme tehdä mokkapaloja. Mummi ja pappa tulevat tänään iltasella piipahtamaan kylässä ja heille voikin sitten syöttää meidän leipomukset . Kiva että jotkut uskaltaa tulla kyläilemään taudintartunta pelosta huolimatta. Kahvivieraat kun katkaisevat mukavasti päivän ja saavat lapsetkin muuta ajateltavaa kuin sen että nyt on PAKKO OLLA SISÄLLÄ!!!

Huomenna onkin sitten uusi päivä ja uudet kujeet!!!