Olettekos koskaan yrittänyt saada noin about 1,5 v-2 v lasta kerhokuvaukseen...... Minä olen kolmesti ja  aina tulos on ollut  noh.... sanotaanko ei niin hyvä.

Muistan kun Vanhin oli semmoinen puolitoista vuotias ja hänen kuvaus päivä koitti, hän meni kuvauspaikalle mutta JOKAINEN kuva on sen näköinen että lapsi rukkaa olisi kaikin keinoin kidutettu.

Keskimmäinen taisi olla  1 v 10kk kun kuvausta yritettiin ja silloin jäi kuva ottamatta kokonaan , sen verran kovan älläkän sisupussi kuvauksesta silloin otti että äiti ajatteli pelastaa kuvaaja rukan kidutukselta ja jätimme kuvat ottamatta.

Tänään oli sitten vaavelin (kohta 1 v 9 kk)  vuoro näyttää KAIKKI temput joita tuon ikäinen vain nyt ikinä voi keksiä (no itkemään ei kyllä alkanut). Vaaveli katsoi ensin ihan reippaasti kun keskimmäisestä otettiin kuvat (hänen kuvista tuli varmaan ihan ok koska ainakin tyttö oli aivan innoissaan kuvaajasta joka puhui ihan hassuja). Kun keskimmäinen hyppäsi tuolilta pois ja olisi ollut vaavelin vuoro istua penkkiin niin ... no ei sitten istuttukkaan. Vaaveli tarrasi apina otteella minusta kiinni ja vaikka kuinka ravisteli niin hän ei vaan suostunut tuolille menemään. Ei auttanut maanittelu eikä kuvaajan nallet. Ajattelimme että yritämme myöhemmin uudelleen. Ja kyllähän me yritimme. Aina kun oli sopiva väli niin käytiin kurkkimassa tuolia ja mulkoilemassa kuvaajaa. Välillä asenne oli jo kohdillaan ja tyttö marssi reippaasti kuvaushuoneeseen mutta stoppi tuli sitten kuitenkin ja suu pielet kääntyivät alas päin. Viime hetkellä, kun kuvaaja jo alkoi pakata kuvaus välineitään , päätimme kuitenkin VIELÄ KERRAN kokeilla (taisi olla kolmaskymmenes kerta) ja kuinka ollakkaan tytön apina rutistus heltisi hieman ja sain hänet tiputettua tuoliin. Tyttö istui ihan nätisti ja jopa jutteli kuvaajalle ja kertoi minkä nimisiä koiria meillä on ja että hän on tänään menossa Vaarin kanssa uimaaan MUTTA kertaakaan, ei kertaakaan , ei edes vahingossa hymyillyt kameralle.  JOka tapauksessa nyt on kuvat otetttu ja sitten muutamien viikkojen päästä sitten näkee että kuinka totisena torvensoittajana tyttö kuvassa on ja viitsiikö niitä kuvia sitten ottaa vaiko eikö (tosin luulisin että ne otan joka tapauksesa, semmoisen väsytys taistelun jouduin niiden kuvien eteen kuitenkin tekemään).

Nyt vaaveli nukkuu malli homman  urakasta väsyneenä ja isot tytöt leikkii kellarissa pet shopeillaan. Kun vaaveli herää niin päästään taas lumileikkeihin ja ennen kaikkea lumitöihin tuonne pihalle. Aura auto näytti käyvän äsken ja jätti semmoisen vallin tuohon pihalle että ilman lumitöitä ei pihasta pois pääse. Iltasella olisi sitten vielä tarkoitus mennä uimaan. Vaari lupasi lähteä seuraksi ja  isot tytöt, etenkin vanhin, on nyt ihan tohkeissaan siitä että vaarille pitää näyttää kuinka he osaavat uida. Vanhin haluaa ehdottomasti näyttää kuinka hän osaa uida selällään altaan toisesta päästä toiseen päähän ja vielä takaisinkin. Saas nyt sitten nähdä että malttaako he oikeasti näyttää mitään kun viime kerrasta uimassa on kuulemma jo NIIIIIIIIIN pitkä aika (perjantaina käytiin viimeksi), ja into hyppiä ja sukellella voi viedä kaiken ajan tuollaiselta "matkauimiselta".