Kyllä oli eilinen päivä oikein semmoinen LASTEN LAUANTAI. Kaikki mitä tehtiin oli lasten suosikki juttuja... ja kyllä sen huomasikin. Illalla vaikka kaikkien silmät kiiluivat väsymyksestä niin joka ikinen oli niin hyvällä tuulella ja onnellisia. 

Eilinen päivämme alkoi siis rauhallisesti piku kakkosen tahtiin. Kun uimahalli aukesi pakkasin tytöt autoon ja lähdettiin uimaan. UImisen jälkeen läksin uhmaamaan järkeä ja vein yksin kolme  (ei aina niin rauhallista)  tyttöäni Rossoon syömään.  Olin jo varautunut täydelliseen katastrofiin joten yllätys oli iloinen kun joka ikinen tyttö käyttäytyi ravintolassa kuin enkelit. Isot olivat aivan innoissaan kun pääsivät ravintolaan syömään ja vaaveli oli innostunut kun  isot oli innoissaan. Ruoka maistui kaikille hyvin ja ruuan jälkeen tytöt ehtivät hetkisen leikkiä leikkipaikalla sillä aikaa kun minä odottelin laskua. Vielä ennen kotiin lähtöä hellyin ja sanoin että voidaan käydä pasaatin lelukaupassa ihmettelemässä koska tytöt olivat ravintolassa niin hienosti.  Lelukaupassa vierailu on AINA aika riski altista touhua, loppu tulos poistuessa voi olla mitä vain tyytyväisien ja rääkyvien lasten välillä, tällä kertaa lelukaupastakin päästiin hienosti poistumaan ja EI EDES OSTETTU MITÄÄN...

Kun  kotiuduttiin uima- ja syömisreissulta  oli vaavelin päiväuni aika. Sillä aikaa kun vaaveli nukkui keksi mies (joka oli  yllättäen toipunut nopeasti edellis päivän/illan carilloviestistään ja saunaillastaan) että "Mitäs jos mennään HOp loppiin kun vaaveli herää...????" Ja mitäs siinä... voitte vain kuvitella lasten ilmeet ja innostuksen kun kuulivat että lähdetään "Hoppiin"... Vaavelikin hoki autossa että "Autolla Hoppiin..." Hop lopissa sitten hurahtikin pari tuntia kiipeillen ja mäkiä laskien. Yksi jäätelötauko pidettiin ja ilokseni huomasin että vanhimman vatsa kestää hyla jäätelöä jos vain ensin muistaa ottaa laktoosientsyymi pillerin (hyla jäden kanssa riitti yksi pilleri).

Kun hopista kotiuduttiin olikin kello jo puoli kahdeksan ja ei muuta kuin iltapalaa naamariin ja nukkumaan. 

AIVAN LOISTAVA PÄIVÄ oli siis eilnen. Kukaan ei kiukutellut, huutanut eikä isotellut. Kukaan ei kiusannut ketään eikä mistään asiasta joutunut huomauttamaan... voi jos tämä äitys olisi aina näin helppoa... kyllästyisiköhän siihen...

 

 

Tänään ei nyt sitten ole ihan yhtä vauhdikas päivä luvassa. Uimista mahdutamme kyllä tähänkin päivään mutta muuten ajattelin täyttää päivän ulkoilulla ja lenkkeilyllä ja olla möllöttämisellä. Tytöt saavat kiireettä leikkiä kavereittensa kanssa ja itse taidan antaa tänään kämpänkin olla hujan hajan ja keskittyä vain ajan tappamiseen.