Nyt sitten mietitään että onko kahta ilman kolmatta. Tänään kolmesta lapsesta kaksi on saanut antibiootti kuurin ja nyt sitten jännätään että missä vaiheessa se pitää vaavelille hakea vai pitääkö. 

Keskimmäinen lähti äsken käymään isänsä kanssa päivystyksessä kun KAIKKI samat oireet kuin iso siskollakin on iski päälle. Mies soitteli juuri että olivat päässeet jo pois ja taskussa lääkekuuri resepti. Tytölle oli tehty jokin streptokokki pikatesti ja se oli näyttänyt plussaa... eli sen niminen bakteeri tyttöjämme siis riivaa. 

Vaaaveli on vielä kuumeesta huolimatta ihan pirteä, pikkuisen kireä mutta muuten ok. Jaksaa siis pihistää kirsikkatomaatteja pöydältä ja halia koiria ihan entiseen tapaansa. Yöksi kyllä ajattelin lääkitä koko porukan vahvasti ja uskoa ja toivoa että huominen päivä olisi kaikilla jo parempi ja jos kovasti uskon ja toivon niin ehkäpä vaaveli selviää ilman antibiootti kuuria..

Tämä päivä ei kyllä ole parhain meille kenellekkään. Äsken kun tulin autosta ulos niin  jotenkin onnistuin töhöämään oven kanssa ja löin naamani oven kulmaan. Nyt minulla on huuli halki sisä ja ulkopuolelta... onneksi se ei ole pahemmin turvonnut... mutta kaikkea sitä sitten pitää sattua ja vielä samana päivänä.