Meidän kipeä keskimmäinen nukkui pienen pienet päiväunet. Tyttö joka, lopetti 1.5 vuotiaana päiväunien nukkumisen ja ei yleensä IKINÄ nukahda päivällä, ei autoon eikä mihinkään, ei vaikka olisi valvonut ja olisi selvästi väsynyt no nyt hän vetäisi semmoiset kevyet 2.5 tunnin päiväunet. Taisi olla tyttö todella kipeä. Nyt unien jälkeen on päänsärky hävinnyt ja tyttö on jopa aika pirteä. HIeman kalpea mutta kuitenkin huomattavasti paremmassa kunnossa kuin nukkumaan mennessään.  

Minä käväisin äsken tuossa vaavelin ja vanhimman kanssa hieman ulkoilemassa. Parin sisällä olo päivän jälkeen alkaa päässä itselläänkin tuntua siltä että ULOS ON PÄÄSTÄVÄ! Ulkona olikin aivan mahtava ilma. Käytiin vajaan tunnin  potkukelkka  lenkillä. Pyörätiellä kelkka meni kovaa mutta sen verran huomasi että on kevättä ilmassa että kun autoteitä piti ylittää niin oli kelkka kannettava tien yli, asfaltti oli näet näkyvissä jo monessa kohtaa.

Nyt isot tytöt pelaa kellarissa Alias peliä, vaaveli leikki vauvojensa kanssa. Minä lupasin tehdä tytöille Banaanipirtelöä iltapalaksi, kylmä juoma ehkä sopii noille kipukurkuille parhaiten. Ainakin luulisi että kylmä  tuntuu kurkussa mukavimmalta. Katselin äsken vanhimman kurkkua ja kyllähän ne nielurisat edelleenkin hurjan turvoksissa on mutta koska enään ei ole kuumetta niin luulisi että nekin alkaa kohta laskeutua normaalin näköiseksi. Tosin jos ne vielä huomenna näyttää yhtä hurjilta niin täytyy varmaan pirauttaa lääkäriin jos ne kurkkaisi sinne suuhun ettei nyt ole mitään lääkekuuria vaativaa tulehdusta.  Keskimmäisenkin risat ovat turvoksissa mutta ei ne nyt ihan niin hurjannäköiset ole kuin vanhimman.