Kyllä tuo vaavelin tila nyt varmaan johtunee ihan noista antibiooteista. Ainakaan kukaan muu ei ole alkanut oksentaa ja vaavelikaan ei ole oksentanut sitten aamun lääkkeen annon jälkeen. Tosin eipä tuo kyllä ole  pahemmin mitään syönytkään mutta kuitenkin. Vaaveli oli aamulla ihan normaali itsensä mutta nyt iltasella hän on ruvennut hieman äkeäksi. Välillä näyttää siltä että masua hieman kivistelisi mutta kun eihän oikein muuta osaa sanoa kuin "PIkee..." (=kipee) mutta vaikea sitten saada selville että MIKÄ on kipeä. Yöksi ajattelin antaa vaavelille kipulääkettä jospa se helpottaisi oloa. OIkein jänskätää että mitä tuo iltalääke (antibiootti) saa aikaan eli nukututaanko yöllä vai saako sitä vaihdella taas lakanoita....

Vaikka vaaveli on hieman puoli kuntoinen ollaan muuten vietty ihan kiva päivä. Kun vaaveli heräsi päiväunilta menimme koko porukka ulos ja isot tytt kaivoivat isänsä kanssa lumitunnelin. TUnneli on aika pitkä ja minä en sinne pysty menemään, ahtaanpaikan kammo iskee justiinsa. Tytöt kyllä on siellä menneet kuin pienet myyrät useamman kerran. Vaavelikin möyri pariin otteeseen tunnelista. Tosin kun vaaveli meni tunneliin sai keskimmäinen kauhean kiljumiskohtauksen ja paniikin että mitäs jos vaaveli juuttuu sinne... melkein yhtä kovan huudon aiheutti kun mies ahtautui tunneliin   "mitäs jos isi jää sinne jumiin???"

Kukaan ei kuitenkaan juuttunut tunneliin. Kohta olisi sauna lämmin ja sinne siis suuntaamme. Saunan jälkeen tyttö trio iltapalalle, lääkkeen jako  ja nukkumaan... tytöistä en tiedä mutta itse ainakin olen kuoleman väsynyt kun viime yö meni lakanoita vaihdellessa., joten voi olla ettei itsekkään tarvitse hirveän kauan telkkaria tuijotella ennen kuin nukkumatti tulee kylään.