Onkohan ilmassa jotain... no tuhkaahan siellä on mutta jotain muutakin... nyt vaan tuntuu siltä että kaikki p***A kasaantuu... ei vaan minulle ja meidän perheelle vaan tuntuu että KAIKILLA on nyt jotain ikävää  ilmassa. Pari tuttua ei päässyt lomamatkalleen tuhkan takia, meillä meni Emma, ystävällä on läheinen erittäin sairas, miehen kesäntyövuorot saattaa mennä uusiksi (ja huonolla tavalla), Vaavelin kummi (Emmi)  ei pääse (ehkä ) kauan odottamalleen matkalle rakkaansa luo Espanjaan, Mies hajoitti aurinkolasinsa (ehkä pieni juttu mutta ärsyttävä), jne... tuntuu että kaikilla kenen kansa juttelee on jotain "vaikeuksia" jos ei suuria niin ainakin pieniä... nyt vaan odotetaan että milloin se aurinko alkaa paistaa risu kasaan... ja sitten kun se alkaa niin olisi toivottavaa että sitä kestäisi pitkään ja se paistaisi PALJON!!!

Mutta jotain pientä aurinkoa...  Eillisen kiire päivän jäljiltä tuli unikin... niin lapset kuin minä itsekkin nukuttiin kuin tukit. Vaaveli kävin kerran pissillä mutta nukahti samantien takaisin, itse nukahdin myös helposti uudelleen.... Aamullakin sain nukkua "pitkään" kömmin alas vasta 06:30 ja Hani koira ei ollut vielä edes herännyt... ehkäpä hänkin alkaa tottua kun ei enään herännyt aamu yöstä ulvomaan.

Tänään on sitten perus maanantain kuviot. Niitä toki helpottaa se että miehen pitäisi olla kotona (jos ei tule mitään yllärä palveria) eli viemisiä ja hakemisia pystyy jakamaan eikä vaaveli tarvitse raahata mukana ihan joka paikkaan.  Tälle viikolle onkin ohjelmaa oikein roppakaupalla... huomiselle vaavelin hammastarkistusta, keskiviikolle vanhimman kouluun tutustuminen, Hanin trimmaus (mummo onneksi hoitaa sen), vanhimman hammaslääkäri, torstaillekkin oli jotain jota en juuri nyt muista ja perjaintaina aamulla tulee kaveri perhe vierailulle... tekemistä riittää ja hyvä niin...

Niin ja vielä laktoosia asiaa... joka perhanan asiaan tunnutaan tunkevan MAITOA!!!! Eilen aamulla ihmettelin kun vanhin alkoi TAAS valittaaa mahaansa... käytiin läpi kaiki mitä hän oli syönyt ja minusta tuntui että eihän noissa missään voi olla LAKTOOSIA. Mieskin mietiskeli ja kysyi sitten että olenko katsonut aamiaismuroista...no enpä ollut ja niissähän sitä sitten oli ollut... Onneksi tyttö ei ollut noita pitkään aikaan syönyt ja nyt ei syö sitten vastaisuudessakaan mutta en kyllä edes villeimmissä kuvitelmissa olisi ajatellut että riisi-vehnähiutaleihinkin tunketaan maitojauhetta... no aina oppii jotain uutta!!!