Eilen oli kyllä taas niin kiire että meinasi aika loppua kesken. Kun alettiin sunnuntaina katselemaan miehen kanssa maanantai päivän menoja niin ei auttanut muu kuin kutsua mummo hätiin... ohjelmassa oli Koiran eläinlääkäriä  x 2 (aamulla ja iltapäivällä, joku rasitus koe juttu), vanhimman eskari vieminen , miehen lääkäri, keskimmäisen lääkäri, auton renkaiden vaihto, vanhimman eskari haku , satutanssi.... niin ja normaalit ulkoilut lenkkeilyt yms muut... jätettiin suosiolla keskimmäisen kerho väliin kun olisi sieltä joka tapauksessa myöhästynyt lääkärinsä takia.... pientä sumplimista ja järjestelyähän tuo eilinen vaati... niin ja mieheltä yövuoron jäljiltä ainoastaan parin tunnin unet... mutta saatiin kuin saatiinkin päivä mummon avustuksella iltaan asti.

Eilisessä keskimmäisen lääkärissä tarkasteltiin tytön usein toistuvia päänsärkyjä. Lievempien särkyjen lisäksihän tytöllä on ollut pari todella kovaa päänsärky kohtausta ja nuo kovat kohtaukset vaikuttavat hyvin pitkälle migreeniltä. Lääkäri oli aivan vallloittava vanha pappa. Lääkäri käveli jo kumarassa ja jos olisi pitänyt ikää veikata niin varmaankin lähempänä kahdeksaa kuin seitsemään kymmentä... Lääkäri kävelytti tyttöä (tasapaino) ja sitten jutteli ja kyseli kaikenlaisia niin tytöltä kuin äidiltäkin. SIlmät tarkisti ja yleiskunnon tutki myös ja sitten kuulusteli perheen elämän tapoja. Kuultuaan että tyttö nukkuu, ulkoilee, liikkuu , syö hyvin sekä ei hurjasti katsele TV:tä ja kerrottuani että suvussamme on migreeniä, piti lääkäri migreeni diagnoosia keskimmäisellekkin hyvin todennäköisenä. Koska kysymys on kuitenkin lapsesta ja koska noita kovia kohtauksia on tullut lähinnä öisin sai tyttö vielä lähetteen keskussairaalaan tarkempiin tutkimuksiin, luultavasti häneltä otetaan joku  pään tietokone kuvaus tms...  Oli muuten AIVAN TÄYSIN ERILAISTA olla lääkärissä keskimmäisen kanssa kuin vanhimman kanssa. Vanhinhan kammoaa lääkäreitä ylikaiken ja alkaa yleensä itkeä hysteerisenä viimeistään siinä vaiheessa kun lääkäri sanoo päivää... mutta ei keskimmäinen . Tyttö kertoili itse lääkärille asioita ja teki tarvittavat tasapaino, puristus yms muut jutut TODELLA REIPPAASTI. Lääkäri sai vallan rauhassa tutkia tytön silmät , korvat jne... ei mitään pieneenkään paniikkiin viittaavaa tytössä tapahtunut.   Kun lääkäri sanoi että nyt voitte poistua niin tyttö totesi käytävällä (kun minä jäin suustani kiinni yhden tutun kanssa) että "Äiti... mennäänkö uudestaan lääkäriin..." . Siinä vaiheessa kyllä mietin että onkohan tuo minun lapsi ollenkaan...  itse kammoan lääkäreitä vähintään yhtä paljon kuin vanhimpammekin mutta keskimmäinen tuntui suorastaan nauttivat lääkärin kanssa keskustelemisesta ja tutkimuksista... outo tyttö!

 

Mutta sitten Tiistain yllätyksiin.... Tänään on avoin kerhopäivä. Sinne menemme vaavelin ja keskimmäisen kanssa ihan normaalisti ja samalla heitämme vanhimman eskariin. Tämä päivä poikkeaa kuitenkin normaalista... sillä aikaa kun minä kerhoilen tyttöjen kanssa käy mies viemässä Hani koiran mummolle hoitoon ja kun hän hakee minut ja tytöt kerhosta ja saadaan vanhin kotiin eskarista... sitten suuntaamme ´Vantaalle ja FLAMINGOON!!!! TYtöt eivät tiedä yllätyksestä muuta kuin että jonnekkin ollaan menossa... AIVAN IHANAA... ei olla käyty missään pitkään aikaan ja tämmöinen pikaloma, ei siis olla yötä vaan ajetaan vain lillumaan kylpylään ja illalla tullaan kotiin, piristää kummasti... Ja osaan jo kuvitella lasten ilmeet kun tajuavat minne ollaan menossa... tästä tulee niin jännää!!!