Tänään aamulla kun mummo oli hakenut tytöt kerhoilemaan ja vienyt samalla vanhimman eskariin lähdettiin minä ja mies kohti uimahallia. MInä pääsin nyt sitten sydämeni kyllyydestä vesijuoksemaan... minä ja altaallinen mummoja  .

Hauskaa touhuahan tuo oli tosin aika tylsää noin yksin juoksennella. Jos olisi ollut kaveri kenen kanssa turista olisi aika varmasti mennyt nopeammin. Nyt pääasiassa juoksin ja samalla kuuntelin muiden juoksioiden keskusteluja... yhdeltä mummolta oli polvi menossa leikkaukseen ja toisen lapsenlapsi oli saanut  pojan... no tuntuipa oma  olo ainakin kerrankin  nuorelta . Juoksin aika pitkälle kieli vyön alla puolisen tuntia ja sitten vielä otin semmoisen vartin uinti session... nyt täytyy sanoa että on aika vetelä olo... mutta ei auta, lupasin tytöille että kun vaaveli herää niin lähdetään uimaan niin että hekin pääsevät pulikoimaan ja lupaus on lupaus eihän siinä muu auta kun heittää jo valmiiksi märät uikkarit kassiin ja lähteä kohti hallia.

Keskimmäisellä ja vaavelilla oli ollut super hauskaa mummon kanssa kerhossa. Vaaveli oli ollut oikein reipas eikä ihme kyllä saanut edes mitään huuto kohtausta kotiin tullessaan. Keskimmäisen paras ystävä (kerho kaveri) oli tullut myös tuonne karhuvuoren avoimeen ja keskimmäinen oli niin intoa täynnä kun pääsi leikkimään myös tänään kaverinsa kanssa. Huomenna leikit jatkuu sitten hoitopäivässä.

Huomiselle onkin sitten ohjelmassa kirppispöydän tyhjennystä sekä kaupassa käyntiä (niin ja sitten se Emman eläinlääkäri jota en halua ajatella enempää lasten ollessa hereillä). Huominen kauppareissu taidetaankin hoitaa hoitopäivän aikana joten me päästään miehen kanssa KAHDESTAAN kauppaan... luxusta!!!