Tähän päivään sitä tuntuu mahtuvan vaikka mitä... vielä ei ole edes ilta ja silti ollaan ehditty vaikka mitä....

Aamulla tuli Veera lasten kanssa meitä viihdyttämään. Aamupäivä hurahti nopeasti iltapäiväksi ja kun Veera ja lapset lähtivät kotiin oli kello jo kaksi. Lapset leikkivät ja me Veeran kanssa turistiin niitä näitä. Leikkien lomassa syötiin pullaa ja lapsille oikea gourmee lounas... nakkeja ja makaroonia... KIITOS VEERA... oli taas oikein terapeuttista! 

Kun mies kotiutui aamuvuorosta päätimme tyttöjen kanssa antaa hänelle remonttirauha ja hyppäsimme autoon. Suuntana meillä ei oikeastaan ollut mikään mutta löysimme itsemme kuitenkin Maretariumin edestä... ja ei kun kaloja siis katselemaan... Ei oltu pitkään aikaan käytykkään ja mukavaahan siellä oli. Ostettiin myös valokuvaajan ottama kuva meistä sekä avaimenperä jossa oli meidän kuva...  (skannasin kuvan ja laitan sen tuohon... skannaus ei onnitunut parhaalla mahdollisella tavalla mutta kaipa siitä selvän saa))  Kauhean hintainen mutta tulipa kiva muisto päivästä . Kuva oli laitettu semoiseen Maretarium kansioon.

Maretariumin jälkeen menimme käymään   Kotkan toiseksi kauniimmassa paikassa.... paikkahan tietenkin on Katariinan meripuisto (kaunein on Sapokan puisto). Katariinan puistossa vietettiin tunnin verran. Lapset juoksivat ympäriinsä, puistossa oli jotain hanhia jotka kiinnostivat kovasti etenkin vaavelia. Jonkin aikaa vietettiin puiston labyrintissä mutta sitten tuli kylmä.. puistoon käy kova tuuli ja välillä tuuli oli puuskissa niin voimakas että vaaveli ei pystynyt oikein kävelläkkään kunnolla.

Puistosta suuntasimme kotia kohti. Autossa tuli kuitenkin MINULLE kauhea makean nälkä ja keksin että käväistään mäkin autokaistalla hakemassa pirtelöt. Tytöistä oli super jännittävää että autossa istuen , ensimmäiseltä luukulta tilattiin ja seuraavalta saatiin tilatut tuotteet.... ajomatka kotiin menikin sitten pirtelöitä imiessä. 

Kotona mies oli saanut ihan kivasti remonttia jatketttua... lattian suoristusta yms.  Nyt kohta annanmme vielä miehelle remonttirauhaa ja  laitamme saunan päälle ja  lähdemme ulos kakkuja tekemään.  Paljon on mahtunut tähän päivään.... Pari tuntia vielä ja sitten lapset nukkumaan, luulisi että uni tulee suht nopeasti tohina päivän jäljiltä.

 

Tässä muutama kuva Katariinan puistosta: