Oli kyllä eilen aivan mielettömän hauskan naurattava zumba! Todella hauskaa oli, ehkä hauskin zumbatunti ikinä. Seura oli mahtavaa ja oli aivan ihanaa kun tuo oli tuommoinen "yksityistunti" ja salissa ei ollut kuin parisen kymmentä zumbailijaa normaalin lähes neljänkymmenen sijaan. Kädet ja jalat elivät taas aivan omaan elämää mutta hauskaa ja tehokasta tuntui olevan. Tunnin aikana kulutin (uusi sykemittari oli mukana) 550 kaloria. Tuo oli semmoinen alkeistunti ja välillä löysäiltiin aika paljon eli "kunnon" tunnilla energiaa kuluu varmaan jonkin verran enemmän.

Eilen sillä aikaa kun minä zumbailin olivat mies ja lapset käyneet kaupassa. Puolet kauppalapusta jäi saamatta koska hyllyt ammottivat tyhjyyttään... milloinkohan kauppaan voi taas mennä ja ostaa niitä juttuja mitä oli suunnitellut.  ärsyynnyttävästi kaikki semmoiset "tärkeät" jutut (nakit, kerhoeväs valmisruuat, makkarat, wokki vihannekset ,  jne...) olivat loppu... nop kaipa sitä selviää muutaman päivän ilman nakkejakin . Kauppailun lisäksi mies valmisteli ruuan ja minä pääsin zumbasta suoraan valmiiseen ruokapöytään... LUXUSTA!!!

Ruuan jälkeen kipasimme vielä lenkille. Loppu vaiheessa lenkkiä alkoi jaloissa tuntua hieman pientä väsymystä ja nipistelyä... kuntoilu vaatii näköjään veronsa . Mutta nipistelyistä huolimatta olo oli aivan mahtava ja kyllä se vaan niin totta on että tuohon zumbailun jalenkkeiyn aiheuttamaan hyvään oloon jää koukkuun... lisää liikuntaa  huutaa keho ja mieli.

Tänään tekisi aivan kauheasti mieli lähteä uimaan mutta voipi olla että ei ehditä. Aamupäivälle on eskaria ja kerhoilua ja illalla on tyttöjen tanssitunti... tosin jos tuossa iltapäivällä yrittäsi... tai sitten menee huomiseen. Huomenna tosin mies on iltavuorossa ja minulla ei ole autoa mutta voisihan sitä tietty tehdä bussiretken kun kun lupasi niin hyvää keliäkin... hmm..pistetään mietintään.

Nyt ei auta muu kuin lähteä valmistelemaan aamupalaa ja herättelemään nuppusia... vaaveli nukkui aika huonosti viime yön joten säälittää herättää hänet mutta pakkohan se on... ei sitä oikein voi yksinkään kotiin nukkumaan jättää.... En tiedä mikä yöllä vaivasi. Kahteen otteeseen piti käydä pissillä, kolmesti sen lisäksi piti tarkistaa että äiti on vielä olemassa... eilen päivällä oli ihan reipas eli en tiedä mikä vaivasi... jos joku paikka oli kipeä niin ei hän ainakaan oikein osannut sitä kertoa että mihin koskee.... ehkäpä ne hampaat (taas)!!!