Hyvä päivä!! Eilisen kiukku päivän jälkeen vähän jännäsin jatkuuko kiukku tänäään mutta niin ei käynyt. Tänään oli kaikki lapset hyväntuulisia ja aurinkoisia, jopa uhmispuhmis vaaveli oli kunnolla tänään. Ei raivareita eikä "äitissä roikkumista".

Ohjelmaa tänään ei ole pahemmin vanhimman eskarin lisäksi ollut. Kaupassa käväistiin ja Hania uittamassa rannalla (isot tytöt jäi kylläkin koti pihalle leikkimään... tuntuu kaverit vievän nykyään jo voiton äidin ja isin kanssa nyhjäämiseltä). Muuten ollaan möllötelty pihalla. Pikkuisen remppa hommia, pikkuisen halon kantoa vajaan , pikkuisen sitä ja pikkuisen tätä. Hyvin saatiin päivä kuitenkin kulumaan.

Isot tytöt leikkivät koko päivän naapurin tytön kanssa ja tänään leikitkin meni sovinnolla eikä kiukkuja tullut. Vaaveli pihisti jossakin vaiheessa vanhimman puhelimen ja oli onnistunut sillä soittamaan mummolle.... Pikkuisen ihmettelin kun kuuntelin hänen selitystään ... "Joo, pomppinut..." reippaasti vauvoilla leikkinyt..." "joo joo aha..." ja välissä piti ihan selvästi kuuntelu taukoja. Yleensä kun leikkii puhuvansa puhelimeen hän pälättää taukoamatta mutta nyt juttu oli tuollaista keskustelevaa. Mutta tosiaan ihmettelylleni löytyi syy kun huomasin että puhelimen päässä olikin mummo joka vaavelin kanssa jutteli. 

Tälle päivälle ei ole siis enään muuta kuin sohvan kaverina oloa mutta huomiselle onkin sitten ohjelmaa riittämiin, on vanhimman eskaria (he menevät merikeskus Vellamoon kaupunkiretkelle), on vaavelin ja keskimmäisen avointakerhoa (tosin mummon kanssa), on siivoomista, on isojen tyttöjen luontokoulua ja Zumbaa (jos vain saan itselleni paikan tunnille, ovat piru vie niin täysiä aina)... voipi olla että huomenna illalla taas uni maistuu!