Tänään olisi taas uimapäivä. Pari päivää onkin jäänyt välistä ja nyt tekee kyllä hyvää mennä uimaan, vielä on uimahalli mietinnässä mutta eiköhän me Kotkaan mennä (tai inksaan... hmmm...).

Eilinen oli oikein onnistunut päivä. Päästiin maalle paistamaan lettuja ja makkaraa. Jossakin vaiheessa alkoi näyttää siltä että saamme räntäsateen niskaamme mutta koska siinä vaiheessa viimeinen lettu juuri tirisi pannulla emme panneet siitä pahaksemme. Siirryimme sisälle syömään ja kuinkas ollakkaan kun tulimme ulos paistoikin taas jo aurinko... hieman vaihtelevia nämä sää olo suhteet tällä hetkellä.

Maalta menimme tyttöjen kanssa Veeran luo kyläilemään ja vaatekutsuille. Alunperin oli tarkoitus että otan kutsuille vaan isot tytöt mutta koska vaaveli niin topakasti ilmoitti että "Iina Veeralle, myyriä katsomaan..." niin pakkohan hänet oli mukaan ottaa. Eikä sillä eilen vaaveli ei ollut ollenkaan kiukkuinen (mitä nyt aamulla karjui kuin hinaaja puoli tuntia mutta kun annoin kipulääkettä niin hiljeni vartissa... eli johonkin koskee mutta en tiedä mihin... ehkä ne HAMPAAT)

Ulkona on taas aivan mieletön ilma... aurinkopaistaa... ihanaa. Nyt aamulla mummo tulee hakemaan tytöt. Hän vie vanhimman eskariin ja nuoremmat kerhoilemaan... Itse sitten mietin tässä että mitähän sitä keksisi... vaikeaa tämä vapaa aika... .  Lenkille ajattelin lähteä Hanin kanssa nyt ainakin... jos vaikka heittäisi semmoisen parin tunnin lenkin niin siinä tulisi samalla hieman kuntoilua minulle ja väsytys lenkki koiralle... Muuten lähtisin vesijuoksemaan mutta koska uimalippuset on loppu niin en raaski ihan "rahalla" uida tänään kahta kertaa kun iltapäivällä mennään kuitenkin lasten kanssa.  

Tosin ei minulla kyllä tekemisen pulaa pitäisi olla...  PITÄSI OIKEASTI SAADA JOTAIN HYÖDYLLISTÄ AIKAAN....lasten vaatteita ja leluja, omia vaatteita yms muita tavaroita pitäisi katsoa rempan alta pois... mutta mutta ja miljoona tekosyytä... se on niin tylsää hommaa yksin... (mies nukkuu yövuoron jäljiltä)  Mutta tehtävähän se jossakin vaiheessa kuitenkin on ja huomenna kun lapset lähtee mummolle yökylään niin olin ajatellut katsella noita uusia nukkuma järjestelyjä ja sehän olisi valla kätevää jos ylimääräiset tavarat olisi jo pakattu varastoon ennen sitä....  mutta mutta ja miljoona tekosyytä....