Tänään haettiin miehen kanssa mummolasta kolme iloista tyttöä. yöhoito keikka oli mennyt hyvin ja tytöillä oli ollut kivaa. Herkkuja oli syöty, ulkona oli oltu ja lasten ohjemia katsottu... lasten unelmien lomanen siis .

Kun haimme tytöt mummon luona juotiin siinä sitten samalla äitienpäivä ja mummon synttärikahvit... herkullista pullaa ja jädeä. Onnea vielä  mummolle vaikka oikea synttäripäivä onkin vasta 10.5 eli maanantaina.

Kun kotiuduimme mummolta päätimme lähteä PITKÄLLE metsä/pururata lenkille. Matkaa tuolle reissulle kertyy kaiketi lähemmäs 6  kilometriä ja koko ajan odotin että  milloin alkaa tytöt valittamaan että jalka painaa mutta ei ne käynytkään. Reippaasti kävelivä/juoksivat ja temmelsivät koko lenkin, vaavelikin käveli lenkistä aika kiitettävän osan... reippaita tyttöjä!

 Lenkin jälkeen kotiin ruuan laittoon. Lämmin ilma houkutteli grillaamaan ja tyttöjen iloksi  (ja koska ilma oli ihanan lämmin) söimme ruuan terassilla. Naapurin tyttökin kutsuttiin mukaan herkuttelemaan ja kyllähän tuo ruoka kaikille maistui.

Nyt tytöt menivät juuri nukkumaan ja jännityksellä odotan että miten uni "uudessa" huoneessa maistuu.

Kuvia:

Matkalla kohti metsää:

Lenkin varrelta:

jännittävä "kiviluola.."

vaavelilla vauhti päällä: