Alkaa pikku hiljaa iskeä tajuntaan että nyt alkaa LOMA. Huomenna  eikä ylihuomenna eikä sitten eikä sitten.... tarvitse aamulla herättää lapsia, tänään illalla ei ole maailman loppu jos nukkumaan käyminen venähtää pikkaisen. Päiviä eteenpäin voi suunnitella ihan eri tavalla kun on KOKO päivä aikaa eli ei aina klo yhden jälkeen vaan ihan oikeasti koko päivä. Jos aamulla tuntuu että keksitään jotain hauskaa niin sitten vaan tehdään... Tosin tytöillä alkaa nyt kyllä maanantaina se uimakoulu ja se sitoo nyt kaksi viikkoa klo 12:30-14:00 välisen ajan mutta tuo uiminen on tytöille niin luontaista että uimahallissa vietetty aikakin tuntuu varmaan lomalta. Ja pääseehän sitten itsekkin ja vaaveli useammin uimaan kun uimahallille on "pakko " joka tapauksessa mennä.

Tänään on jo hieman fiilistelty lomailua ja ei olla tehty kummempia, ollaan vaan oltu ..... Aamuisten kevät juhlien jälkeen himmailtiin kotona jonkin aikaa ja yhdeltä vietiin isot tytöt  kaverinsa luo synttärijuhliin. MInä, mies ja vaaveli jatkettiin siitä Prismaan katselemaan löytyisikö sieltä sopivia laminaatteja, tapetteja tms. Vielä ei sopivia löytynyt mutta mukaan tarttui vanhimmalle uimalasit ja parit ale kengät isoille tytöille. Prismasta ajelimme kaupungiin kahville ja käytiin samalla autopesussa. Vaaveli ei oikein tiennyt oliko autopesu "maailman järkyttävin juttu" vaiko "maailman ihanin ja hauskin juttu". Vuoron perään hän hihkui innosta ja välillä painautui syliin silmät ummessa . Autopesusta sitten ajettiin hakemaan isot tytöt juhlista kotiin.

 

Kotona katseltiin jääkaapin valoa ja päätettiin lähteä kävellen (isot polkivat pyörällä) kauppaan hakemaan pitaleipä tarpeita sekä makuunista karkkipäivä karkit.  Karkkien lisäksi päätettiin kruunata juhlapäivä lastenleffalla ja vuokrattiin Makuunista siis leffa. Nyt tytöt katselee tuossa leffaa saunan puhtaina ja masut pitaleipiä ja karkkia täynnä, mies jatkaa remppahommia ja minä notkun tässä koneella ja kohta kopsahdan tyttöjen seuraksi sohvalle...... ei pöllömpi loman aloitus!!!