Kun tekee illalla hiki hatussa lapsille ruokaa seuraavaksi päiväksi kerhoa varten ja unohtaa ruuan yöksi pöydälle, se saa kuulkaa savun nousemaan korvista ja ärsyyntymään todenteolla. Siinä meni sitten kilo perunasipulisekoitusta, 400 grammaa jauhelihaa sekä 2 dl ruokakermaa koiranruuaksi... AI ETTÄ ÄRSYTTÄÄ!!! Ja vielä kun vois vierittää syyn jonkun muun niskaan mutta EI, ihan oma moka.     Onneksi mummo lupasi hakea lapsille evästä kaupasta ennen kerhoon menoa.

Aamu siis ei alkanut parhaalla mahdollisella tavalla... Yö meni ihan kivasti. En illalla antanut vaavelille edes kipulääkettä ja silti nukkui kuin pieni possua yhtä pissi herätystä lukuunottamatta. Aamulla vaaveli oli kyllä hieman kärttyinen mutta koska eilen eikä tänään kuumetta ollut lähti hän kuitenkin nyt mummon kanssa avoimeen kerhoon, pääseehän sieltä sitten pois jos olo menee heikoksi.    Vanhin nousi selvästikkin väärällä jalalla sängystä ja aamu oli kiukkua ja murinaa, jospa tuo eskarissa piristyisi. Keskimmäinen oli ihan oma itsensä, hidas kuin mikä mutta ei ainakaan kiukutellut .

Tänään jatkuu remppa. Ikkunafirmasta soiteltiin että ikkuna tulee tänään. Ikävä kyllä remppamies ehtii vasta ensi viikolla sen tulla asentamaan. Eilen mies sai vinon katto-osan eristettyä ja tänään alkaa sitten sähköjen veto, seinän suoristús yms... töitä riittää...

Rempan lisäksi ei tänään olekkaan suuria suunnitelmia. MInulla on itselleni varattu zumbatunti ja jos ei kummempaa tekemistä iltapäivälle tule niin minä menen siis hytkymään. Lapset kyllä pyysivät jo jotain "kivaa tekemistä" kun niin monta päivää on mennyt kotioloissa mutta ainakaan uimaan, vanhimman pyynnöstä huolimatta ei viitsi vielä mennä kun tuo vaaveli on kuitenkin vielä hieman puolikuntoinen, huomenna sitten ehkä tai  viikonloppuna. Ja toisaalta eilenkin tytöt leikkivät naapurin kanssa ihan nätisti ja eipä ne sillä tavalla mitään extra tekemistä kaipaa.

Jaa mutta taitaa olla minulle nyt remppahuoneen siivous hommia tiedossa (jippiii!!! )... tytöt lähtivät siis mummon kanssa kerhoon ja mies kantaa juuri Vaarin kanssa kipsilevyjä sisään, on muuten tarkasti mitoitettu meidän talo, juuri ja juuri saa vietyä levyt kokonaisena. Onhan se hyvä välillä kantaa jotain sisällekkin päin... kohta on kolme viikkoa heitelty tavaraa ikkunoista pihalle ja jos ei kohta kanna jotain sisään niin sortuu koko talo...