Eilinen meni oikein kivasti. Suuninpiirtein tiesin vierasmäärän ja tarjoilut oli määrällisesti suunniteltu oikein... eli ei tullut mitään ylilöyntejä tällä kertaa.

Vaavelikin oppi nopeasti että ihan ensimmäisenä ei kannata juosta vieraita karkuun vaan että ensin kannattaa odottaa jos heiltä vaikka saisi jotain ja sitten vasta juosta karkuun .

Tässä pari kuvaa...

Vaaveli ja vaavelin kummi , hauskaa tuntuu olevan:

vieraina kävi myös naapurin tyttö:

 

 

Myös keskimmäisen kummit kävi lapsensa kanssa synttärikahveilla. Olipa kiva nähdä heitäkin pitkästä aikaa, heidän tyttö Kiia 4 v tuntuu kasvavan silmissä.

 

 

Vaikka itse juhlat meni hyvin ja vieraita kävi kivasti, taisi kuitenkin illan paras vieras olla yllätys vieras joka hiipi pensaikosta pihalle:

 

"KATSOKAA... se on siiliii, siili siili..."  

huvittavaa oli  kun vaaveli jutteli siilille varsin luontevasti... tyttö kertoili siilille että : "Siili, iinalla synttärit...." YHtään kumpikaan osapuoli ei osannut toisiaan pelätä. siilille annettiin juhlan kunniaksi koiranmuroja ja vettä, hyvin näytti maistuvan tarjoilu myös eläinvieraille. 

 

 

Tänään juhlat jatkuu, tulossa on ainakin isoliuta kavereita sekä vaari ja vaavelin toinen kummi... Juhlat siis jatkukoon... eli ei se auta muu kuin lähteä kakun koristeluun!