Ei kuulkaa ole helppoa viedä 6 v (kohta 7 v) tyttöä terveyskeskukseen... ei ole ei....

Aamulla vanhin aloitti valittamaan jalkaansa. Kuulemma eilen siihen oli mennyt piikki, kivi tms minkä hän oli saanut pois mutta nyt se on kipeä. Katsoin jalkaa ja minusta siellä oli jotain... mies yritti katsoa mutta huuto oli semmoinen että ei mitään toiveita että jalkaa olisi voinut kurkata. Päätin pirauttaa tk:hon jospa sieltä saisi avun ja ainakin katsoisivat ettei ole tulehtunut koko jalka. Jo siinä vaiheessa kun vanhin kuuli että mennään käymään sairaanhoitajaa katsomassa , alkoi semmoinen huuto että, "En mene, mie en lähde minneen...." kuului aika moneen kertaan, välillä kovaan ja korkealta, välillä hiljaa mutisten. Koska lääkäri/sairaanhoitaja hommat on vain pakko tehdä niin ei kun tyttö autoon ja tk:hon. Onneksi mummo tuli muiden lasten kanssa niin ei tarvinnut heitä snne mukaan ottaa. 

Päästiin terveyskeskukseen ja tyttö aloitti taas, mie en mene... en mene..... huoneessa laulu jatkui, kengät piti poistaa melkeinpä väkivalloin, Tyttö huusi hysteerisenä ennen kuin mitään edes tehtiin. Avuksi tuli toinen hoitaja, huuto vaan jatkuu... "Äiti, minua pelottaa, äiti sattuu...äiti... mennään kotiin..."

Ei onnistunut ekalla kerralla.... kaksi täti ja minä ei vaan riittänyt pitämään tyttöä paikallaan ja paikallaan olisi pitänyt olla että olisi saatu neulalla tikku/piikki pois. Lähdettiin pois ja ajattelimme että uusi yritys iltapäivällä.

Autossa tyttö kuitenkin tsemppasi ja päätettiin mennä uudelleen sisään. Hetkinen odoteltiin ja tyttö oli suht reipas. Mentiin sisään huoneeseen ja hysteerinen kiljunta alkoi taas... "Äitii... pelottaa... äitii..."  Ole siinä nyt sitten ymmärtäväinen ja jämpti kun oikeasti tekisi mieli napata tyttö pois ja viedä turvaan.  Ei onnistunut toisella kerralla...   Lähdettiin kotiin ja ajattelin että huomenna uusi yritys. Kotona sain kuitenkin sen verran vilaistua ja sain kipeän kohdan putsattua ja samalla kun putsasin tuli kohdasta semmoista valkoista "mätää" pois. Vanhin ainakin sanoi että hieman kipu helpotti joten nyt vaan sitten toivomme että kivun aiheuttaja tuli tuon mädän mukana ulos ja ei enään vaivaa... ja jos vaivaa niin huomenna on kyllä miehen vuoro mennä toimenpidekammoisen tytön kanssa lääkäriin....

HUOH!!!!