Puuhakas päivä tänään noin kaikenkaikkiaan.

Aamulla minun kello pirahti soimaan 06:05, aamu zumban aika siis. Oli taas oikein mukava tunti, aamun kun aloittaa kuntoillen niin koko päivä tuntuu menevän hilpein mielin.

Zumban jälkeen oli kotona perus aamupuuhat, suihkua, aamupalaa ja lasten kinaaamista siitä että mitä kukin laittaa päällensä. Vaatteet kuitenkin saatiin päälle ja isot tytöt painuivat leikkimään naapurin tytön kanssa ja minä ja vaaveli lähdettiin kuuntelemaan mitä neuvolan tädillä oli sanottavaa vaavelin toilailusta.

Meillä on aivan IHANA neuvolantäti  ja siellä vierähtikin iso tovi. Kaikki meni tosi hienosti, Vaaveli oli aivan todella reipas ja antoi tädin vääntää, kääntää ja mitata ja punnita. Kovasti tyttö myös selitti tädille (KAIKKI MEIDÄN ASIAT) ja täti totesikin että puheessa ei ainakaan ole ongelmaa, puhuu kuulemma todella selkeästi ja TODELLA PALJON.  Välillä kyllä tuntuukin että tyttö ei hiljene ikinä, en sitten tiedä keneen on tullut . Tädille kerrottiin sujuvasti kuinka ollaan menossa muumimaailmaan ja että meille on tulossa koiran pentu, Tessa, puheissa Tessa kyllä kasvoi aika isoksi ja muumimaassakin kuulemma "Iina halaa kaikki muumit..." Saas nähdä kuin käy.  

MItat oli 92 cm ja 14.6kg. Tarkemman tiedot ja neuvolakortin tekstin raapustelen tuonne pienimmän prinsesssan omille sivuille. Vaaveli onkin meidän tytöistä kaikkein pätkin. Itse olen ollut kaksi vuotiaana saman pituinen kuin vaaveli oli nyt mutta vanhin ja keskimmäinen oli huomattavasti pidempiä (Vanhin 93.8 cm ja keskimmäinen 94.5 cm). Mutta tuskimpa tuosta meidän nuorimmastakaan mitään ihan lyhyttä jää kun minä kuitenkin olen sen 176 cm ja mieskin 184 cm... Luultavasti suht pitkiä tyttöjä siis tiedossa.

Neuvolan jälkeen ollaankin sitten remppailtu ja rakennettu aitaa. PIhan aita kaipasi hieman uusimista ennen pennun tuloa. Hani koira on jo sen verran laitostunut eikä edes yritä karkuun että aita on tähän asti ollut lähinnä lapsia varten mutta jos yhtään pentuajasta mitään muistan niin voi tuommoisen nuoren koiran kanssa ollakkin sitten eri juttu.

Isot ovat leikkineen koko päivän naapurin tytön kanssa, luojalle kiitos että hän jaksaa leikkiä tyttöjen kanssa, leikit tuntuu sujuvan paljon riidattomammin kun on "perheen ulkopuolinen kaveri" tasapainottamassa. Vaaveli on vuoroin kiusannut siskojaan ja vuoroin "auttanut" isokätisesti minua ja miestä niin remontissa kuin aitahommissakin.... ihan niin paljoa apua kuin vaaveli haluaa antaa ei kyllä tarvitsisi... mutta ajatus kai se on tärkein .

 

Nyt lapset nukkuu, koko kolmikko. MIes sai juuri etupihan aidan (tämän päivän urakan koko hommasta) tehtyä ja kohta alamme vielä laittamaan laminaattia lattiaan... pari tuntia  kun vielä jaksaisi pakertaa niin eiköhän se olisi sitten tämän työsiirtolan päivä täysi...

Huomenna sitten jatkuu remppa ja aitahommat, zumbaan ja uimaankin pitäisi ehtiä... saas nähdä kuinka käy....