Voi pientä pihinä pussia, vaavelia siis....

Eilen illalla alkoi olo tuntua farmaseutilta ja sairaanhoitajalta... Vaavelille kipulääkettä, maitohappobakteereja, antibioottia, avaavaa lääkettä, nenätippoja.... vanhin tuli rappuset kolinalla alas ja häntä sitten piti hautoa kylminkäärein (selkä ja kyynerpää mustelmilla). Keskimmäinen alkoi valittaa päänsärkyä mutta koska se meni ohi nopeasti ilman lääkitystä , veikkaisin että se oli enemmänkin huomion haku särkyä kuin mitään muuta.

Yö meni kohtalaisesti tuonne neljään asti mutta sitten vaaveli alkoi itkeskellä enemmän ja hengitys alkoi kuulostaa enemmän pihinältä ja vinkumiselta kuin itse hengittämiseltä. Annoin lisää avaavaa lääkettä ja noin tunnin valveilla olon ja itkeskelyn ja pihinän jälkeen tyttö nukahti uudelleen. Lääke kyllä auttoi todella hyvin koska pari tuntia lääkkeen annon jälkeen alkoi hengitys kuulostaa hengitykseltä....

Nyt huomaa että avaava vaikutus alkaa hiipua ja tilalle hiipii taas pihinää ja pöhinää mutta näin pystyssä ollessa ei hengittäminen ole kuitenkaan vielä vinkuvaa ja muutenkaan tyttöä ei tunnun häiritsevän kauheasti vaikka rohisee ja köhisee kummallisesti. Leikit tuntuu maistuvan. Kuumetta ei tällä hetkellä ole, vain pientä lämpöä, 37.8. Voihan se tietty olla että lämpö nousee iltapäivään mennessä mutta nyt on nautittava siitä että tällä hetkellä kuume on aisoissa ja tyttö jaksaa leikkiä.

Ulkona on loistava ilma, mies vei vanhimman eskariin ja hakee samalla peräkärryn ja puukuorman. Keskimmäinen leikkii ulkona ja minä vaavelin kanssa nökötän sisällä. Jos tuo vaavelin olo ei ratkaisevasti huonone niin kohta kyllä ajattelin mennä hieman tuohon pihalle istuskelemaan... samapa kai se että leikkiikö sitä pihalla vai sisällä kun lämpötila on suht sama. Ja sitä paitsi pääseehän sieltä pihalta sitten takaisin sisään jos tuntuu että olo heikkenee pihalla.

Tänään remontti jatkuu... toivottavasti tänään saataisin lattialevyt laitettua jotta tuo purun leviäminen ympäri kämppää hieman laantuisi. Ikkunakin tulee tällä viikolla joten hyvässä mallissa ollaan remontin suhteen.

Iltasella (18:00) minä lähden kaverin kanssa ulko zumbaan (jos vaaveli ei nyt ihan kauhean kipeäksi mene). Mies saa hoidella tyttö trion sillä aikaa eli saa mieskin sitten pitää hieman "remonttivapaata" . Nyt minulle tuleekin tässä oikein zumba putki kun tänään illalla, huomenna aamulla ja torstaina iltapäivällä on zumbailua, ihanaa.. tuntuu että viime kerrasta olisi satavuotta aikaa,  kiva päästä hieman tuulettamaan pääkoppaa. Tuulettumisen jälkeen jaksaa taas leikkiä sairaanhoitajaa ja farmaseuttia sitten ihan eri tavalla...