Käytiin tänään katsomassa koiranpentuja...

Se koirapoika mistä eilen puhuin oli jo mennyt mutta heillä olisi yksi tyttöpentu sijoitus kotia vaille. Ihania palleroitahan nuo olivat. Kasvattaja oli sitä mieltä että tuo tyttö voisi hyvin sopia meidän joukkoon ja piti hyvänä asiana sitä että asumme aivan lähellä. Eli hänen on helppo sitten suorittaa kasvattajan velvollisuuksia, trimmausta yms muuta. Kasvattaja on myös "koirakoulun ope" joten häneltä saa aivan varmasti loistavia vinkkejä  koiran alkutaipaleella tapahtuvalle koulutukselle.

Kasvattaja oli myös hyvin "normaalin oloinen" eli ei täysin hurahtanut koiraihminen. Sanoinkin että vaikka koira on meille perheenjäsen niin se on silti KOIRA ja hän oli aivan samaa mieltä eikä odotakkaan siis koiran hoidolta sitä että koira nostetaan jalustalle ja syötetään kultahippusin. Muutenkin tuntui oikein omalta hänen ajattelu maailma näyttelyiden ja harrastamisen suhteen. Eli hän kyllä miellellään veisi sitä näyttelyyn mutta ei pidä sitä itseisarvona. Tärkeämpää hänelle on aktiivinen harrastava ja iloinen koira kuin  huippu trimmissä oleva puudeli... siis noin kärjistettynä.

Emmahan oli meillä alunperin sijoitus koirana eli sen puoleen tuo sijoitus järjestely on tuttua puuhaa, hieman oli tullut uusia jututja kuten vakuusmaksua sun muuta mutta olisihan se ihme ollutkin jos ei kahdessatoista vuodessa mitään uutta sillä rintamalla olisi tapahtunut.   Vaatiihan tuo sijoituskoira  tietenkin semmoista hyvää vuorovaikutusta kasvattajan ja meidän välillä mutta sen en uskoisi olevan mikään ongelma.  (kun ei minä ja mies mitään ihan vaikeita tapauksia olla....  )

Tuon pennun luonne on kuulemma sellainen mukava. Eli ei aivan lapanen  eli osaa näyttää tahtonsa eikä ole liian arka. Arkaa koiraa kun meille ei voisi edes ottaa... menoa ja meininkiähän meillä riittää, siitä pitää huolen kolme omaa lasta, heidän kaverit sekä jo meillä oleva hännän heiluttaja, Hani. Lapsiperheeseen koira näyttäisi olevan juuri sopiva.

Eli niin kuin jo itsekkin tekstini luettua voin todeta että kyllä se menoa taitaa nyt olla. Kohta meiltä taitaa  löytyä pissi lätäköitä sieltä ja koiran kakkaa täältä. Pentuhampaiden  jälkiä käsivarsista ja jaloista ja varmasti PALJON järsittyjä esineitä. Meiltä löytyy myös kaveri Hanille ja pienen pieni hellyyttä ja jämäkkää kuria vaativa koiran alku. Itse uskon ja luotan siihen että me tarjotaan juuri tuolle koiralle sopiva koti.

MIetitään nyt asiaa vielä yön yli ja huomenna aamulla sitten soitan kasvattajalle päätöksemme.... (osaakohan sitä edes nukkua). Luovutusikäisiä pennut olisivat jo 15.6 mutta meillä on varattuna se muumimaan reissu 25-27.6 juteltiin että kasvattajalle sopisi enemmän kuin hyvin että koira tulisi meille vasta juhannuksen jälkeen... mutta ei nyt hypätä asioiden edelle... nukutaan yön yli vielä...