Haettiin Tessa siis aamulla. Koko päivä on ollut yhtä koiraa...  Tytöt ovat niin innoissaan että olisi voinut luulla että meillä ei olisi ikinä koiraa ollutkaan. Silloin kun tytöt eivät leiki Tessan tai Hanin kanssa niin sitten he leikkivät koiraa itse. Alunperin Tessaa varetn lainattu pentuhäkki oli tyttöjen häkkinä ja vuorotellen he olivat koiria ja koirankouluttajia.

Tessa tykkää lapsista ja ei ollut heidän leikeistä milläskään. Ainoa "kauhistuttava tuttavuus" tänään on Tessalle ollut ruohonleikkuri mutta sekin otettiin vastaan suht rauhallisesti mutta kuitenkin kunnioittaen (eli juostiin karkuun kun se tuli viittä metriä lähemmäs).

Hani ei välittänyt pennusta juuri mitään. Ihmetteli ja haisteli vaan. Pariin otteeseen Hanikin on oikein leikkinyt tänään, haki palloa ja "juoksi" pallon perässä, taitaa tehdä hyvää tuo pentu vanhukselle.

Aluksi piti lasten intoa hieman pidätellä, tytöt tuntuivat pursuavan innostusta:

 

Tessa vauhdissa:

Hani ja Tessa mahttuu jo samaan kuvaan:

Vaikka Tessa on kaikkien lasten kaveri tuntuu yksi olevan ylitse muiden... Siellä missä on vaaveli siellä on myös Tessa. Koheltava pari valjakko ovat tänään menneet kuin majakka ja perävaunu ympäri pihaa. Vaaveli selittää Tessalle tohkeissan kuin papupata ja Tessa seuraa perässä kuin jotain muka ymmärtäisikin... tuo pari valjakko tulee VARMASTI aiheuttamaan vielä monta harmaata hiusta äidille. 

KOira salaisuuksia peräkärryn alla

Pari valjakko "kauhu ja tuho":

(siellä missä on Iina siellä on myös Tessa)

ja sitten vielä TESSA hauva, tervetuloa taloon!