Tykkimäessä oli KIVAA! Eilinen oli kaikin puolin loistava. Huvipuistossa oli hyvä ilma mutta jonoja ei nimeksikään. Lapset juoksivat härvelistä toiseen ja osoittivat varsinaisia huimapään merkkejä. Isot tytöt kahlasivat joka laitteen läpi, siis kaikki enterprisestä taifuuniin. Päätä ei tuntunut paleltavan sen pahemmin idän pikajunassa kuin starflyerissäkään. Rohkeita mussukoita . Vaaveli kävi kaikki pienten laitteet ja olisi kovasti halunut myös Taifuuniin ja muihin hieman hurjempiin mutta tyytyi kuitekin selitykseen että  äiti ei uskalla mennä niinhin ja hänen pitää jäädä äidin seuraksi .  Vaikka tykkimäessä oli kivaa niin ei se mikään ihan halpa paikka ole, meidän porukan pelkät rannekkeet olivat 129 euroa ja ruuat ja jätskit ja limut siihen päälle.... taisi helposti poksahtaa 200 euroa sillä reissulla. Mietinpä tuossa vaan että kun minä olin lapsi niin en usko että olisimme laittaneet  1200 markkaa huvipuistoon , eli on se rahan arvo tainut jossakin välissä hieman muuttua.

Härveleiden lisäksi Tykkimäessä oli eläimia. Eläimistä hauskin taisi olla , ainakin vaavelin mielestä, puput. Niille sai syöttää heinää ja vaaveli oli aivan innoissaan kun pupuloiset ruohoa mutusteli. Toiseksi jännintä taisin olla AASI. Kaikki tytöt halusivat ratsastaa aasilla ja hienosti pysyi vaavelikin kyydissä . Kuvia sitten joskun myöhemmin kun saan ostettua sen kameran johdon.

Kuutisen tuntia hurahti tykkimäessä kuin hetkessä ja kuuden maissa oli PAKKO lähteä kotiin, mies oli vielä menossa tekemään verijälkiä metsään tämän päiväisiä jälkitreenejä varten ja jälkien teon jälkeen hän lähti vielä yöksi töihin. HIeman kiirettä pukkasi mutta kaikki hommat saatiin kuin saatiinkin tehtyä .

 

Tänään on ollut IHANAN VIILEÄÄ. Aamulla satoi vettä ja tytöt olivat heti innosisaan lähdössä ulos, "Saammeko me ihan oikeasti laittaa saappaat ja ihan sadetakin..." kyselivät tytöt kun teimme lähtöä ulos. Koiratkin temmelsivät lenkillä ihan eri tavalla kun oli sen verran viileää että oli hyvä kävellä. 

Aamulenkin jälkeen pesaisin koirat ja sitten lähdin tyttöjen kanssa keskimmäisen kummin tytön nimipäiville. Siellä vierahtikin hyvä tovi ja kello oli jo pitkälle iltapäivä ennen kuin ehdimme kotiin. Kauppareissun ja yleisen säätämisen jälkeen olikin jo miehen aika lähteä jälkitreeneihin ja me menimme mummon kanssa lenkille väsyttämään koiruudet.  Lenkin jälkeen saunaa, karkkipäivä karkit ja hieman telkku ja nyt onkin sitten tyttöjen nukkumaan meno aika. Mies lähtee vielä yhdeksi yöksi töihin ja sitten hänellä alkaa loma... saas nähdä ehditäänkö lomalla tehdä mitään "hyödyllistä" kun tuntuu että kesä loppuu ennen kuin on alkanutkaan...

mutta nyt täytyy mennä antamaan iltapusut ja tarkistelemaan hampaiden pesut...