Aamulla jo tiesin että tästä tulee kiva päivä. Tiedossa oli jo parin ystävän kanssa vietettävät grillibilleet. Lapsia oli yhteensä 8 ja meitä aikuisia neljä (grillibileistä kohta lisää)

Aamulla klo 09:00 meinasi tunnelma hieman latistua kun keskimmäinen tuli itkien yläkerrasta alas. Oli siis juuri herännyt ja ensimmäisenä oli todennut että pää on kipeä. Tyttö oli kauhean migreeni kohtauksen kourissa. Yhteentoista asti tyttö väänteli ja huusi tuskissaan. Jossakin  vaiheessa tuli oksennus (migreeni kohtaukselle tyypilliseen tapaan) ja odotinkin että kohta särky alkaa helpottaa. Ikävä kyllä särky ei kuitekaan niin vaan laantunutkaan. Maksimi määrä lääkettä oli jo annettua ja kaikki tietämäni konstit koitettu antaa.. ei vaan helpota. Soitin jo Tk:hön että jos kohta ei helpota niin sitten tullaan näytille. Saatiinkin aika 14:15 mutta onneksi tuossa yhdentoista aikaan/jälkeen  tyttö tippui pelistä pois... Aivan kuin olisi vaan yhtäkkiä mennyt tajuttomaksi ja nukahti. Vielä minuutti aikaisemmin tyttö vaikersi ja itsi mutta yhtäkkiä nukahti ja nukkuikin sitten vajaa  kolmisen tuntia ja heräsi ilman särkyä... Eli tällä kertaa emme joutuneet lääkäriin menemään...INHOTTAVA TAUTI!!!! (mutta emme anna sen lannistaa)

Kun tyttö sitten unilta heräsi oli hän ihan hyväntuulinen, silmistä näki että jotain hämminkiä on ollut ja välillä sanoi että hieman  välillä särkee vielä mutta nyt pystyi jo leikkimään ja nauramaan  ja toimimaan. Kohtauksen aikana tyttö ei  siis tehnyt mitään muuta kuin väännellyt ja voikerrellut kivusta, kontaktin saaminen oli hieman vaikeaa... mutta onneksi unet (ja oksennus) helpottivat ja tyttö pääsi nauttimaan grillijuhlista.

Mutta sitten niihin juhliin. Aihetta meillä ei ollut mutta teemana oli hyvä seura ja liikaa ruokaa  . Lapset puljasivat ja riekkuivat ja me aikuiset syötiin ja juteltiin. (kyllä ne lapsetkin siis söivät). Oli taas aivan mahtava päivä.  KIITOS TARU JA MARIKA!!!! Kummallisesti ne omatkin lapset pystyvät keskenään leikkimään paljon sopuisammin kun on piha täynnä muitakin vipeltäjiä. Aika meni aivan liian nopeasti ja kohta huomattiin että olimme kaikki ähky kuoleman partaalla ja oli kotiin lähdön aika, kaikki hyvä loppuu aikanaan.

 

Grillibailujen jälkeen mies lähti viemään isoja tyttöjä luontokerhoon. Mukaan pakkasin heille PALJON vettä ja ihan pienet eväät... Ohjaajiltakin tuli viestiä että tuskin he pitkää lenkkiä näin kuumalla tekevät, enemmän sitten istuskelevat ja juttelevat. Nyt minä ja vaaveli paahdutaan pihalla ja suunnnitelemme josko tuota altaan vettä vaihtaisi osan raikkaammaksi.... (rankkaa taas tänään tämä kotiäitiys )

 

Luontokoulun jälkeen mummo tulee tänne meille ja tuo Aapon. Mies lähtee käyttämään Aapoa (koiraa) verijäljillä, tosin siis aika myöhään vasta  kun hieman viilenee... MIes siis harjoittelee nyt Aapon kanssa kun Tessasta ei vielä ole tosi toimiin...  Sitten kun Tessa tuosta nyt kasvaa ja saa rokotukset kuntoon niin alamme hiomaan koirasta jälkivaliota .

 

Mutta nyt paluu altaalle !