Kiva herätys aamulla...  

Meidän pihakoivu, jota olemme jo aiemmin punuheet kaatavamme. Oli tullut yöllä ryminällä nurin. Tai yksi oksa oli kaatunut. Kaatuamis suunta oli naapurin talo ja siinä se nätisti nojaili latva naapurin seinää vasten. ONNEKSI mitään aineellista vahinkoa ei päässyt käymään. Jos puu olisi kaatunut suoraan olisi siinä mennyt naapurin ikkunat säpäleiksi ja jos toinen oksa olisi päättänyt romahtaa olisi olut sähköt poikki... joten onni onnettomuudessa.

Mies pääsi heti aamusta puuhommiin. Puu oli pakko heti siirtää pois naapurin pihan osuudelta jotta heidän meripäivä vieraat (laku ja korumyyjät)  pääsevät aamulla pihasta pois. Onneksi tämä kävi nyt että siivous päivä oli näin perjantai aamuna... sunnuntai aamuna olis voinut työmotivaatio olla hieman alhaisempi .

 

 

Eilen oli hikinen päivä. Meripäivä zumba oli aika hikinen ja osaanottaja määrä oli hurjasti pienempi mitä odotettiin, varmasti nämä helteen vaikuttivat... ei jaksa ihmiset zumbata 30 asteen helteessä .  MInä oli kuitenkin mukana zumbailemassa ja kivaahan siellä oli. Zumbailun jälkeen menimme vielä uimahalliin uimaan ja sitten alkoikin olemaan takki aika tyhjä.  Illalla ukkoskuuro raikasti ilmaa  ja käytiin sitten vielä ilta lenkilläkin mutta loppu ilta kahdeksasta yhteentoista meni sohvalla maaten , käsi makuunin karkkipussissa.

 

Tänään olisi iltapäivällä tarkoitus mennä lasten kanssa meripäiville. Tivolia ja muikkuja taitvaat tytöt odottaa kaikkein eniten joten ne kai se on sitten hoidettava alta pois. Nyt aamupäivä vaan ihan oloillaan ja jos tuo ilma ei kauhia kuumaksi heittäydy niin ajattelin että mennään tekemään joku metsälenkki mutta jos lämpötila nyt ihan kauhiasti nousee niin siinä tapauksessa se on vaan tyydyttävä pieneen lenkkiin tietä pitkin.

 

nyt aamukaffen keittoon...