Aamulla käytiin kaupassa ja sen jälkeen startattiin vene kohti Majasaarta. Ilma oli aivan loistava +30 astetta ja pieni leuto lämmin tuuli, voisiko parempaa toivoa. Mukana meitä oli meidän poppoon lisäksi mummo, veljeni Imppu sekä hänen lapset.

Päivään mahtui uimista, uimista ja uimista. MInäkin , joka ei kalavesissä eikä kylmissä vesissä ui, päädyin uimaan. Vesi oli lämmintä kuin linnun maito . +24.6 näytti mittari Matinsaaressa josta lähdettiin ajelemaan kohti Majasaarta, Saaressa vesi oli vain hieman viileämpää. Tytöt uida pulikoivat niin paljon että pelkäsion että  ohta he muuttuvat kalaksi ja muuttavat itämereen . Välillä tytöt olivat hampaat kalisten lämmittelemässä mutta taas viiden minuutin päästä uudelleen veteen.

Reissu oli onnistunut kaikin puolin. MInä hieman pelkäsin että mitä Tessa koira tykkää veneestä kun ei ennen sellaisessa ole ollut mutta ... hyväähän tuo tykkäsi, kun päästiin veneeseen Tessa painui Hanin kanssa veneen pohjalle nukkumaan ja saaressakin käyttäytyi kaikin puolin loistavasti. Päätti tehdä tänään myös ensimmäisen uintinsa, siis ihan kunnolla pääsi tänään uimaan kun tähän asti on vaan hieman kahlaillut.

Vaaveli oli taas, niin kuin aina, Impun kaveri. Vaaveli pääsi ajamaan venettä ja Impun kanssa he keräilivät mustikoita metsästä. Äiti pääsi helpolla kun "Imppu auttaa laivaan..." "Imppu antaa mustikoita" "Imppu tekee ja hakee..."   ei siinä mitään... sopii minulle .

Isot tytötkin leikki serkkujensa kanssa niin että minä pääsin keskittymään ihan vain auringon palvomiseen .

Kuvia:

KOirat veneessä... ei uskois että on toisen ensimmäinen kerta:

Serkkutyttö ja Vanhin:

Imppu ja vaaveli, pikku kapteeni:

onx jo ruoka??:

Äitikin on päässyt kuvaan:

Tessa vaanii:

TÄÄÄLTÄ MÄ TUUUUUUN!!!!:

Ruokahuoltoa:

Mukana oli IIIIIISOOOOO kylmälaukku:

kaksikko kujeita suunnittelemassa:

Lämmittelyssä vanhin:

seuraavana keskimmäinen:

"IIIKS, mikä mun selkää kutittaa... " vanhin tarkistaa löytyykö sieltä mitään elämää (huomatkaa minun KÄRSIVÄ ILME) : 

Vaaveli on nähnyt jotain merellä:

Ja sinne siis, kaksikko matkaan:

Lapset leikkii:

Ja vähän vanhemmatkin sitten mukana: 

Vanhin taiteilee:

SErkkupoika:

Keskimmäisen pää löytyi rannalta:

UImassa:

pienimmät hyytyy:

uintia uintia:

ja välillä palelee:

 

Aivan loistava päivä takana. Ihossa tuntuu että aurinkoa on saatu ja pääkin hieman jomottelee, nestevajauksesta kaiketi mutta ei haittaa tuollaiset pienet krempat koska reissu oli niin mukava. KIITOS MUKANA OLIJOILLE!!!