Uimatouhut senkun jatkuu....

Aamulla kun herättiin syötiin aamupala ja sen jälkeen tytöt kirmasivat taas ulos uimaan. Hetkisen tytöt puljasivat ja sen jälkeen päätimme että nyt on hyvä hetki lähteä kauppaan. Kauppareissun ajan opetimme siis Tessaa olemaan yksin (Hanin kanssa kotona), IHan hienosti meni koirien keskenään olo ja tuhojakaa ei ollut saanut aikaan... ainakaan niitä ei ole vielä löytynyt .   Kun tulimme kaupasta kotiin tytöt riensivät taas altaaseen. Tällä kertaa mukaan pääsi myös naapurin tyttö. Nyt tytöt ovat polskineet taas jo useamman tunnin ja hauskaa tuntuu olevan. 

Kohta tytöille tulee hienoinen uimatauko kun lähdemme Epun synttärijuhliin. Juhlakalu täyttää 2 vuotta. Isoille tytöille lupasin että he saavat sitten taas HETI juhlien jälkeen mennä uimaan eikä heidän ole pakko tulla mukaan mummolle hakemaan koiria kotiin (koirat menivät mummolaan hoitoon nyt iltapäiväksi kun ei viitsitty heti jättää heitä niin pitkäksi aikaa kahden tänne keskenään) ja eihän nuo tietenkään malta tullakkaan kun on kerta kaverikin kenen kanssa puljata.

Ensi viikolla on tytöille tulossa HUIPPUPÄIVÄ, lupasin että koska vaaveli on nyt omassa huoneessaan (siitä lisää kohta) niin tytöt saavat pyytää naapurin yökylään. Alustavasti nyt sitten sovittiin yökyläily päiväksi tiistai ja keskiviikon välinen yö. Tytöt ovat aivan täpinöissään ja odottaa tiistaita kuin kuuta nousevaa.

Mutta sitten vaavelin huoneeseen... Vaaveli on sopeutunut omaan huoneeseen LOISTAVASTI. Eka yö niin kuin seuraavakin meni aivan loistavasti. Ihan kuin tyttö olisi aina nukkunut omassa huoneessaan. Vaaveli on aivan selvästi ylpeä huoneestaan ja aina kun menee yläkertaan hän toteaa että "Iinan huoneeseen..."  Huoneen innostavuutta lisäsi vielä valokuvakehys jonka laitoin seinälle. Kehyksessä on muumimaasta ostamani kortit, yhdessä kortissa seikkailee Haisuli ja se taitaa olla hauskinta mitä vaaveli tietää. 

Mutta sitten uimakuvia... hauskaa taitaa olla: