Nyt se uima-allas sitten on pihalla ja täytetty. Vesikin on ehtinyt hieman lämmitä sitä mitä se oli kun se laitettiin. Lapset ovat puljanneet KOKO päivän kahden kaverinsa kanssa, välillä uima-altaassa ja välillä pomppimassa tramppiksella lämmittelemässä ja sitten kierros alkaa taas alusta . Itse en vielä altaaseen pystynyt menemään.. niin paljon se ei ollut lämmennyt. NO ehkäpä huomenna minäkin jo uskaltaudun. Huomiselle jää muutenkin altaan pumpun laittaminen ja puhdistusaineiden laittamiset. Tänään ei yksinkertaisesti vaan ehditty kun miehen piti lähteä iltavuoroon töihin... on se kumma kun työ rajoittaa vapaa -aikaa .

Miehen iltavuorosta huolimatta tänään on saatu PALJON aikaan. Kyytiin ostamassa keskimmäiselle uusi sänky ja saatiin vaavelin kamat noin suuninpiirtein järjestykseen hänen omaan huoneeseensa, muutamia seinähyllyjä jäi vielä laittamatta mutta ne ehtii myöhemminkin.  Tarkoituksena olisi että vaaveli siis nukkuisi jo ensi yön omassa huoneessaan. Ja siis ei ole vain tarkoitus vaan kyllä hän nukkuu mutta minkälainen iltashow siitä tulee niin se onkin sitten toinen juttu , onneksi olen itseppäistä lajia joten tuskin luovutan vaikka vaaveli metelin nostaisikin, siinä voi taas kahden kovapäisen tahto kolista ryminällä yhteen illalla nukkumaan menon aikaan . Tosin nyt päivällä vaaveli on pötkötellyt välillä omassa sängyssään joten voihan se tietty käydä nukkumaan nätistikin... jää nähtäväksi. 

Uimisen lisäksi tälle päivälle olisi Zumbaa, onneksi mummo kiitää hätiin, siis lastenhoito avuksi, olin nähkääs varannut tunnin mutta lastenvahdista ei ollut tietoakaan... olin jotenkin unohtanut että miehen pitää käydä töissäkin . No mutta asia on kuitenkin onneksi järjestyksessä, mummo lupasi tulla lapsi ja koiravahdiksi siksi aikaa.

NYt takaisin altaalle