Aamulla tuli  kaksi zumbakaveria lapsineen meille uimaan.  JOssakin vaiheessa lapsia tuntui tulevan lisää ja parhaimmillaan taisi olla 14 lasta ja kolme- neljä aikuista pihalla puljaamassa ja leikkimässä vesisotaa... hieman vetistä hommaa !  Aikuiset taisivat ottaa leikin hieman enemmän tosissaan kuin lapset ja päivän saldo olikin zumbakaverin uittaminen altaassa.  Sorry vaan Taru !!!

Päivä on siis taas lämmin joskin jonkin verran pilviä killuu taivaalla. Aamupäivä hurati kuin siivillä , välillä syötiin jätskiä ja sitten lapset uivat taas, välillä pompittiin tramppapomppuja ja sitten taas uitiin. Eräs lapsista oli niin kauan altaassa että hänet piti kiikuttaa välillä lämpöiseen suihkuun ettei olisi ihan kylmettynyt reppana.  Lapset tuntuivat viihtyvän  keskenään loistavasti , hienosti tänään mahtui leikkeihin niin 2 vuotiaat kuin 10 vuotiaatkin .

Nyt talo on hieman rauhallisempi. Meidän tytöt leikkivät kolmen kaverinsa kanssa  tuossa pihalla ja minä notkun hetkisen tässä koneella. KOhta olisi tarkoitus alkaa valmistaa ruokaa ja mansikkakakkua, Veera tulee lapsineen iltapäiväksi meidän seuraksi joten mukava iltapäiväkin on tiedossa.

HUomiselle olisi luvassa synttärijuhlia, Vaavelin sulhasehdokas täyttää 2 v ja sunnuntaina juhlitaa sitten vaarin synttäreitä maalla.... elämä taitaa olla pelkkää juhlaa näin kesäisin.