Naurun kätkätystä, riemun kiljahduksia, hillitöntä hihitystä... niin se meni meidän eilinen ilta. Tytöillä oli niin kivaa että naura tarttui aikuisiinkin vähän pakolla. ILtasella tehtiin hampurilaisia, voi pojat oli muuten  hyviä. Lämmitettiiin sauna, tytöt saunoi ja ui monta tuntia. IHan myöhäseen illalla (klo 21:30) kun vaaveli oli jo nukkunut hyvän tovin ja siot tytöt saunoneet sydämen kyllyydestä laitoin heille leffan pyörimään leffaa, jätskiä ja karkkia. Tyttöjen silmistä näki, etenkin keskimmäisen, että väsyttää ihan suunnattomasti muttakysymykseen että "väsyttääkö?" sain vastaukseksi vain hurjan kikatus kuoron.

klo 22:30 patistin tytöt lastenhuoneeseen. Siellä he vielä supisivan ja hihittelivät jonkin aikaa. tossa yhdentoista maissa koko porukka hipsi alas rappusia ja heidän OLI PAKKO Kuulemma hakea "yks juttu" leikkimäkistä. KUn saivat siihen luvas niin voi sitä riemua ja kikatusta ja kälätystä.. "Me ollaan yöllä ulkona, tässä me vaan mennään vaikka on jo yö...!"  

Hassuja ihanaisia .

Tässä alkaa porukka jo hyytyä:

 

Nyt kaikki nukkuu vielä. Kunhan nuo tuolta heräävät ja saadaan aamu käyntiin niin tälle päivälle on suunnitteilla maa.-uimalaa. Yksi koiratyttö hakee Tessan hoitoon koska siellä maakissa menee kuitenkin helposti monta tuntia ja ei viitsi vielä jättää niin hurjan pitkäksi aikaa tessukkaa kotin Hanin kanssa. VAikkakin eilen Tessa oli HAnin kanssa jo melkein kaksi tuntia ja mitään tuhoja ei ollut tullut joten kyllä kai tuota voiu pikku hiljaa lakaa pitämään pidempääkin kotona ilman vahtia.   NIin ja maa-uimalan lisäksi mInä pääsen tänään kosmetologille.... luxusta!!!

Ja tässä pari kuvaa "jo hurjasti kasvaneesta" Tessasta: