Viime yöllä kävin kerran lääkitsemässä vanhimman ja kerran mittaamassa kuumeen. Kuume jatkoi nousuaa, kuumelääkkeestä huolimatta, yöllä. JOssakin vaiheesssa kun mittasin oli lukemat 39.7, huih! Tyttö kuitenkin nukkui rauhallisesti ja toivon että lepo onkin paras lääke. Tänään jää tietty koulu väliin mutta sitten onkin viiikonloppu aikaa parantua. Äsken tyttö kävi vessassa ja sanoi että kurkku on tosi kipeä ja päätä särkee.    yöllä tosiaan oli jossain vaiheessa niin kuuma että oikein pelästyin, pieni kuuma kekäle!

Saas nähdä kiertääkö tämä pöpö nyt kaikki. Vaaveli kävi tossa kuuden maissa pissillä ja hän tuntui hieman lämpimältä, en kuitenkaan mitannut kuumetta kun hän meni takaisin nukkumaan mutta hieman hirvittää että saadaanko tästä nyt sitten seuraavaksi koko perheen kuume rinki... juuri kun mahataudista päästiin eroon.

 

Tälle päivälle olisi ollut vaikka mitä, vaatekutsuja, uimahallia ja zumbaa . Noista uimahalli nyt jää tiytty varmuudella heti pois ja vaatekutsutkin on vaakalaudalla, ei tuota kipeää tyttöstä voi mukaan ottaa ja en taida raaskia sairasta yksin kotiinkaan jättää. Zumbaan olisin kyllä kovasti menossa (on ilmainenkin vielä..)jos vaan saan hoitajan tänne sairastuvalle, se kun on vasta klo 19:00 niin ehkäpä joku ehtisi noita siihen aikaan katsoakin, miehenkin pitäisi kotiutua tänään sieltä mökiltä ja jos hän vaikka ehtisi seitsemäksi kotiin...  

Ulkona on tullut syksy. Eilen satoi kaatamalla kun hain keskimmäistä eskarista. Tai itse asiassa kun lähdin paistoi aurinko mutta kun oli päässyt puoleen väliin alkoi tulla vettä niin mahtavasti että vaatteet oli heti märät. Olin aivan läpi märkä eskarille saapuessani, takki vaan tiputti vettä, samoin farkut ja takin alla oleva paita. Onneksi sade kuitenkin loppui ennen kuin läksimme takaisin päin niin edes lapset säästyi kuivana. Vaavelihan matkusti rattaissa sadesuojan alla menomatkan joten hänellä oli vaan pikkuisen takki kostea. . Tessa yritti koko ajan pyrkiä taas rattaiden alle sadesuojaan ja kyytiin , ei todellakaan ole sadeilman koira tuo Tessa.

Nytkin ulkona satelee. Sateesta huolimatta aion kävellä saattamaan keskimmäisen eskariin, vanhin saa odotella kotona. Jos nyt aamulla ei saa itseään ulos niin kohta huomaakin että on möllöttänyt koko päivän sisällä ja  se jos mikä EI TEE HYVÄÄ MIELENTERVEYDELLE!!!  Eli kyllä se siis kohta on ylös, ulos ja lenkille!!!