Tänään meinasi päästä ilonhuuto kun aamulla lapset herättelin yksi kerrallaan. KENELLÄKÄÄN ei ollut kuumetta ja kaikki näytti muutenkin hyvinvoivilta. JUIHHAAAA!!! Tervetuloa ulko ilma, tervetuloa kaverit, tervetuloa HAPPI!!! 

Tänään oli koululaisellakin yhdeksän aamu joten kätevästi sain heitettyä kaikki samalla kertaa menoihinsa. Koululainen kouluun, eskarilainen eskariin ja reipas kerholainen "rumpu kerhoon". Vaaveli oli taas todella reipas, kun olin lähdössä pois tuli hän vielä halimaan mutta jäi kerhoilemaan kuitenkin reippaasti ja kun tulin hakemaan ensimmäisenä kun pääsin ovesta sisään kuului vaavelin höpötys "kaksaa uida, tää kaksaa uida..." (=jaksaa uida, tämä jaksa uida) en tiedä oliko hänellä jokin leikki meneillään vai yksinkö höpötteli mutta sen verran iloiselta höpötys kuulosti että äidillekkin tuli oikein hyvä mieli. 

Tässä kerholainen:

Vaavelin kerhoilun ajan minä ja mies juoksutettiin koiria pitkin kymin lentokentän metsiä. Metsäreissu oli oikein onnistunut ja jonkin verran saatiin Tessan kanssa treenattua noutoa siinä samalla mutta taas eräät ällötykset meinasivat pilata koko reissun, nuo pirun keksinnöt ja pahuudesta tähän maailman kolkkaan pesiytyneet, HIRVIKÄRPÄSET!!! YÖKS  ja niitä oli paljon... mies väitti että häntä ne ei pure mutta minua puri ainakin ja kovaa! Inhoittavia otuksia!!!   Hirvikärpästen lisäksi näimme myös sieniä, kanttarelleja ja suppiksia ei vaan tullut koria mukaan mihin niitä olisi voinut keräillä mutta tulipahan todettua että vaikka on ollut aika kuivaa niin silti sieniä kasvaa.

 

Metsäreissun jälkeen kävimme vielä katsomassa pikaisesti soittimia vanhimman soittouraa ajatellen... Sähköpianot maksoi 750 eurosta ylös päin... eli saattaapi olla että nyt ainakin aluksi tyydymme ihan sähköurkuihin ( 200 eurosta ylös päin) ja sitten jos tyttö innostuu todella niin katsotaan tilanne sitten uudestaan. Tosin onhan tuo sähköpiano tietty semmoinen "oikea työkalu" eli soittimen painalluksen voimakkuus vaikuttaa äänen voimakkuuteen mutta silti 750 euroa kuulostaa aika kalliilta etenkin jos tuo tytön innostus ei kestä kuukautta pidempään....   NO täytynee vielä käydä katsastamassa toinen kylämme soitinkauppa ja sitten tehdä päätökset. Soittotunnit alkavat 11.9 eli siihen mennessä on soitin saatava.

 

Tänään olisi vielä isojen tyttöjen tanssitunti. Tytöt menevät kokeilemaan Vikmanin tanssikouluun Midancea. Tänään on tanssikoulun 10 vuotis juhlan kunniaksi ilmainen tunti joten siinä on sitten hyvä kokeilla että tykkääkö vaiko eikö ja miettiä että haluavatko he sitä alkaa sitten ihan harrastamaan. Itse en nyt oikein tiedä että onko tuon aloittaminen järkevää kun he menevät kuitenkin keskiviikkoisin liikkariin (liikuntakoulu) mutta toisaalta tytöt ovat nyt tanssineet (satutanssia) jo useamman vuoden ja ovat siitä kovasti tykänneet ja jos he nyt tuosta tanssista tykkäävät niin kaipa he voivat siihen ryhtyä, ainahan sen voi lopettaa jos tuntuu että ei aika ja jaksaminen riitä.  Täytynee miettiä tämän päiväisen tunnin jälkeen mitä tehdään jatkossa.