Taitaa olla hieman vielä hakusessa nuo käsitteet ja sanat vaavelilla. 

Tyttö on jo kauan aikaa selittänyt että haluaa ajokortin ja ajaa autoa. Joka kerta minä olen sanonut että kun hän on aikuinen ja saa ajokortin niin sitten vasta voi ajaa. Tänään vaaveli oli kaivanut minun käsilaukusta makuunin leffan vuokraus kortin jossa on auton kuva. Tyttö selitti onnellisena minulle.. "nyt Iinalla on tämä kootti (kortti) ja sitten kun Iinasta tulee IHMINEN niin hän saa oikean  ajomuskootin (ajokortin)...."   Joopa joo... no kyllähän nämä meidän lapset joskus hieman apinoilta vaikuttaa joten ehkäpä ne tuosta sitten ihmistyy kun kasvavat. 

Toinen mitä Vaaveli nyt kovasti hokee on että  "Iinalla, heivuu (heiluu) hammas.. tosta noin..kokeile..." Sitten hammasta pitää repiä ja heiluttaa ja aina pitää muistaa todeta että niimpäs heiluukin.  Jos tämän unohtaa syntyy hillitön huuto ja parku. hampaan MUKA  heiluminen johtunee siitä kun siskoilta on hampaita lähetnyt ja heiluu koko ajan niin vaavelikin päätti että hänen hampaat heiluu. Tänään kysyin että mitäs sitten kun se lähtee irti ja vastaus oli " Titten tulee veeta (verta) ja hampaat ei ole enää telävät??" Terävät hampaat tulee luultavasti  taas siitä kun Tessalla on ollut terävät pentuhampaat ja nyt kun ne on lähtenyt osittain irti ei Tessan hampaat ole enään terävät...... 

Äsken leivoin mutakakkua. Isot tytöt söivät innolla monta palaa ja vaavelikin tietty halusi maistaa. Kakku ei kuitenkaan ollut ilmeisesti hänen mieleen. Tyttö söi pari lusikallista ja totesi... "Ina ei kykkää (tykkää), Tuuksuu  (tuoksuu) hyvältä, Iina vaan haistelee..."

Kuinkakohan tylsää elämä olisi ilman ihanaa uhmispuhmis kaksi vuotiasta!