Niin se tuli taas aamu. Eilen illalla karistettu flunssa yrittää koputella päässä mutta en avaa ovea... tänään ei ole aikaa sairastaa.

Tälle päivällle on siis kaikkenlaista menoa.  Sillä aikaa kun vanhin on koulussa, Keskimmäinen eskarissa ja vaaveli "rumpukerhossa" ajattelin painua metsään koirien kanssa... Nyt viime kertaisesta vahingosta viisastuneena otan hatun/huivin päähän jota hirvikärpäset pysyisivät loitolla päänahastani.  Viimeksi mentiin semmoinen 5 km :n lenkki nyt ajattelin hieman pidempää... semmoisen minkä ehtisi reilussa parissa tunnissa koirien kanssa tehdä... kuntorata olisi 13 km mutta siihen en taida vielä uskaltautua...  ihan vaan sen takia kun en osaa yhtään arvioida kuinka kauan tuohon menisi aikaa... ei oikein voi myöhästyä meinaan sieltä vaavelin kerhosta pois hausta.

Koulujen sun muiden jälkeen on tyttöjen midance tunti ja yritän nyt laitella muistilappuja itselleni että otan tarvittavat rahat (135 eur) mukaan. Tanssista sitten kotio, tytöt pesuille ja itse zumbaamaan.  Ja sieltä kun sitten kotiutuu yhdeksän pintaan hiljaiseen kotiin niin eipä sitten muuta tarvitsekkaan kuin suihkun ja unta palloon. Kuulostaa hyvältä suunnitelmalta , eiks niin?!?!

Mutta tosiaan ennen metsään pääsyä pitää heittäää vanhin ja keskimmäinen koululle ja viedä vaaveli rumpukerhoon. Jostakin syystä vaaveli alkoi eilen selittämään että ei kerhoon jää mutta  täytyy nyt toivoa että hän on muuttanut yön aikana mieltään koska kyllähän tyttö sinne jää joka tapauksessa mutta olisi kivempi jättää hänet sinne ilman huutoa. Tosin kohtahan se nähdään.

Keskimmäisellä on tänään ensimmäinen päivä uudessa ryhmässä. Eskariryhmät jaettiin uudelleen viime viikolla ryhmäkokoja tasoittaen. Tytön uudessa ryhmässä on 13 lasta ja täteinä on Eija ja PAULA. Paulahan on sama täti kuin vanhimmalla oli viime vuonna ja hän on aivan ihana. Hänen kanssaan, ei ainakaan viime vuonna tarvinnut kertaakaan miettiä että mitä tyttö päivän aikana puuhaa vaan kaiken sai selville oikeastaan kysymättä siinä oven välikeskustelussa. Hänelle on myös hurjan helppo puhua jos tulee jotain kertomisen aiheita. Aivan loistojuttu siis että keskimmäinen hänen ryhmään pääsi. Samaan ryhmään tulee myös kaksi keskimmäisen parasta eskarikaveria joten eiköhän tyttö uudessa ryhmässä viihdy hienosti.

Mutta nyt se olisi aamupalan laitto hommia ja sitten liikkuu.....