Tänään on ollut mukava päivä...

Aamulla ei ollut kiire mihinkään. Syötiin kunnon aamupala, patonkia, tuoremehua, leipää, rahkoj,a kahvia ja kaikenlaista mitä nyt kaapista sattui löytymään. Tytöt söivät broileripullia ja makkaraa...  Ei ehkä terveellistä mutta oli oikein mukava istua koko porukan voimin aamupala pöydässä ja hassutella.

Aamupalan jälkeen aloimme tehdä lähtöä pentutreffeille. Elikkäs Tessan kasvattaja oli järkännyt tapaamisen mihin oli kutsuttu saman pentueen koiria. Neljä kuudesta oli päässyt paikalle ja meno oli... VAUHDIKASTA. Koiria tuntui sinkoilevan joka suunnasta . Ärinää ja purinaa kun pennut taistelivat leikkimielisesti toistensa kanssa . Ja tarvitseeko edes sanoa että lähes joka paini matsissa oli mukana Tessa joka jyräsi pojat maan rakoon .

Ohjelmassa oli jäljestämistä, hakutreeniä , sekä pientä pentu agilityä... Hauska päivä. Kasvattaja tarjosi salaattia ja makkaraa sekä kaffetta ja pullaa. aika meni tosi nopeasti ja kaikilla tuntui olevan hauskaa.

Tässä kuvia touhottamista, sanottakoot vielä että oli TODELLA vaikea saada kuvia tuhatta ja sataa kaahaavista koirista...

Lopulta kaikesta riekkumisesta seuraa sitten armoton väsymys.....

 

Hassun hauska päivä. Äsken kävin zumbailemassa ja nyt sitten vaan olla möllötellään. Isot katsoo avaraa luontoa ja syö karkkipäivä karkkejaan. Vaaveli leikkii  "kerhoa" ja laulaa soittorasia laulua. Mies lähti tekemään Tessalle huomiseksi verijälkeä metsään. Kohta lapsukaiset pääsee unten maille  ja me aletaan miehen kanssa tuijottamaan elokuvaa jonka mies oli vaavelin kanssa minun zumbaamisen aikana hakenut...

 

Täydellinen päivä ...pitkästä aikaa! 

Ja tiedoksenne... kyllä ne lapset on tänäänkin kiukutellut ja huutanut ja kieltäytynyt pukemasta ulkohousuja jalkaan  (siitä seurasikin mielenkiintoinen draama mutta ei siitä sen enempää...)  mutta jostakin syystä tänään ollut huomattavasti enemmän voimia ottaa vastaan lasten kiukuttelu ja kyllähän sen huomaa että itse kun jaksaa pysyä "aikuisena" niin lasten raivokin kuihtuu aka nopeasti... kukapa sitä yksin viitsii kiukutella!